Snezykee kérdése:

Volt egy abortuszom, nekem azt mondtak hogy 6 hetig nem lehet szexelni 1 het utan mar nem végeztem ea szexeltem. Lehet valami bajom? Baj h nem vartam 6 hétig?

Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem magas ez az egész, de biztos még nagyon fáradt vagyok a téli szünet után...
2016. jan. 4. 09:36
 12/14 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

Ja, én most már értem. Tehát 17 évesen volt abortuszod, ami után 1 hét múlva szexeltél. Most, 25 évesen 2 hónapja próbálkozol, de nem estél teherbe, és most gondolkodsz el először 8 év óta, hogy lehet, hogy hülyeséget csináltál... Hát, ezt neked az ég világon senki nem fogja megmondani. Még az orvos se.

De 2 hónap próbálkozás még semmi. Azért orvoshoz egy általános nőgyógyászati szűrővizsgálatra mindenképp menj el, és azt is mondd neki, hogy babát szeretnél. Meg persze mondd el neki azt is, hogy volt abortuszod régebben.

2016. jan. 4. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
semmi, maximum nem tudsz majd teherbe esni, vagy nagyobb az esélye a vetélésnek és koraszülésnek. de gondolom ez nem zavar, ha már nem bírtál magaddal.
2016. jan. 4. 19:32
 14/14 anonim válasza:
Omg. 17 évesen. Omg.
2016. jan. 4. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!