Snezykee kérdése:
Volt egy abortuszom, nekem azt mondtak hogy 6 hetig nem lehet szexelni 1 het utan mar nem végeztem ea szexeltem. Lehet valami bajom? Baj h nem vartam 6 hétig?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 21:49
1/14 anonim válasza:
Óóó dehogy, semmi.. Viccből van a 6 hetes szabály.
2/14 A kérdező kommentje:
Koszonom, megkönnyebbültem. 2 szot rosszul irtam de köszi h eltudtad olvasni
2016. jan. 3. 21:51
3/14 anonim válasza:
Méhgyulladás, ami oda is vezethet, hogy ki kell venni a méhedet. Más nem nagyon.
A méhszáj nyitott, így fertőzések fel tudnak jutni és a fent említett állapothoz vezethetnek. Úgyhogy hajrá, így könnyen és gyorsan fogod sterilizáltatni magad.
5/14 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták. Méhgyulladás.
7/14 anonim válasza:
És még az iróniát sem érted.. :D Menj aludni inkább..
8/14 A kérdező kommentje:
Nem ertem h miert kell be szólni, 25 eves vagyok, babát szeretnek 17 évesen volt egy abortuszom es azt hittem h ebben van valami, mert hallottam hogy elso vezetés utan nem biztos a terhesség. Azert itt kérdezem mert 2 honapja próbálkozunk es 2 honap utan meg nem akarok orvoshoz fordulni.
2016. jan. 3. 22:47
9/14 anonim válasza:
Ha akkor nem lett bajod belőle, most már nem lesz.
10/14 anonim válasza:
Szerintem ilyen értelmi szinttel ne nagyon vállaljatok gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!