Abortusz után egy hétig véreztem, majd elmúlt pár napra, illetve már csak maszatolás volt 4-5 napig kb. , volt h szinte semmi, majd ma megint vérzek. Ez normális?
de honnan tudom melyik lesz a mensim?hogyha görcsölök is?
ez még tuti nem az?
Nem irtad pontosan hogy mennyi ido telt el az abortusz ota, de ha kevesebb, mint negy het, akkor ez meg nem valoszinu, hogy mensi.
A mutet utan ket hetre ha van peteeres, akkor ra ket hetre varhato a mensi, de az altalaban tobb ido kell neki. 4-6 hetet szoktak mondani, ha akkortajt lesz verzesed, akkor az lesz a mensi. Van hogy meg tobbet is kell ra varni.
Nekem elhalt a baba, amiatt volt mutet. Par napig vereztem utana, de gyengen, majd meg masfel hetig pecsetelgetes volt, de volt, hogy egy-egy nap kimaradt. 3 hettel mutet utan voltam orvosnal, momdta, hogy minden rendben, elkezdtem ujra futni ss visszatert a pecsetelgetes egy-egy nap. Az orvos azt mondta, hogy elso mensiig ez teljesen normalis.
Most mar negy es fel het eltelt, most jon meg a mensim, de mar 3. napja megint maszatolas van, nem tudtam eldonteni, hogy ez most mi akar lenni. De most mar latom, hogy ez egyertelmuen mensi lesz.
2 hete volt a műtét.
Már egész szépen elmúlt a múlt hét közepe után már egy tisztaságival "megúsztam" a napot. Aztán tegnap álltam és éreztem, hogy folyik, bocsi a fogalmazásért, de az a tipikus érzés, na gyorsan nézem mi az látom megint vér...:( Aztán azóta is van, hogy órákig semmi, aztán megint jön egy kisebb adag. Pedig semmi megerőltetőt nem csináltam, és nem is feküdtem le a barátommal, meg semmi tilos dolgot.Olvastam olyat is, hogy 2-3 hét az normális meg olyat is, h pár nap a normális. Nem zavar hogy még van, hanem az, hogy majdnem teljesen elmúlt és most megint visszajött. Remélem azért lassan abbamarad.
Igen belegondolva a mennyiség is más mint mensinél, és kicsit világosabb is a vér.
Sajnálom ami veled történt, de gondolom hamarosan már újra próbálkozhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!