Abortuszom lesz. Elmondjam, vagy próbáljam meg eltitkolni?
Egyéjszakás kalandból sajnos összejött egy baba. Anyukám a háziorvosom, tehát mindent lát, ami velem történik. Túl bizalmas kapcsolatunk sajnos nincs, és már többször mondott olyanokat, hogyha teherbe esek mehetek a háztól. Tehát nem tudom, mennyire számíthatnék rá...
Van pénzem a műtétre, de egy éjszakát bent kell töltenem, és nem tudok mit hazudni sem, hogy hova megyek.. Sosem alszok barátnőknél, mivel külföldön élnek...
Ha megtehetném, eltitkolnám, de így 100% hogy kiderül, ugye? :( Hogy lehet ezt elmondani egyáltalán? :( Az abortusszal egyetértene, de nem ilyen felelőtlennek ismer (2 percre csúszott le a gumi, amit nem vettünk észre... :(), tehát nagyon ki lenne akadva..
Itt élek Magyarországon, barátnőim elköltöztek.
20 éves vagyok.
Miért lenne kamu? Itt minden kamu? Még az is, ha valaki teherbe esik?
Abortusz és abortusz közt is nagy különbség. Más ha 5-6 hetes almamag nagyságú magzatot hajtatsz el, ilyen igényes nőnek is becsúszhat, és más ha egy 2 hónaposat kapartatsz ki.
Előbbi szerintem abszolút nem gáz, simán bevállalhatod, utóbbi már kényesebb téma.
Férfiként én pl. igénytelen cselekedeteimet (pl. lumpen mulatás) már inkább elhallgattam mindenki előtt.
Tegnap voltam orvosnál, 6 hetes a magzat.
Különben az aktus pont az előző menzeszem előtt történt, másnap megjött. Orvos mondta, hogy nem kell esemény utáni.
1, először azt írod, egyejszakas kaland, aztán hogy másfél héttel szakítás után.
2, Magyarországon családtag nem lehet a háziorvosod
3, (2 percre csúszott le a gumi, amit nem vettünk észre - enyhe ellentmondas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!