Köteles vagyok megmondani, hogy volt már abortuszom?
nem értem miért ne mondanád el az orvosnak? elhiheted hogy nem azért kérdezi majd meg, mert ítélkezni akar.
nyilván mondd el a konzultáción hogy volt már abortuszod és szültél is.
Nem, de a saját érdeked. Ugyanis, minél jobban informált az orvos, annál könnyebben tud jó döntést hozni egy esetleges komplikációnál, vagy a beavatkozás technikai mikéntjét illetően.
Ez olyan, mint a drogfogyasztás elhallgatás a mentős előtt. Nem kötelező elmondani neki, de magával tol ki, aki ezt eltitkolja, hiszen így nem fogja a számára legjobb kezelést megkapni.
Miért nem akarod egyébként elmondani az orvosnak, mitől tartasz?
Nem véletlenül kérdezik meg, hogy volt-e már terhesség és abból hány volt élveszülés. Fontos információ szakmai szempontból. A méh lehetséges állapota, esetleges korábbi hegesedés, stb.
Az orvos nem ítélkezik, neki ez a munkája.
Nézd, ha ítélkezni akar, akkor a jelenlegi abortusz miatt is fog. Ha meg nem ítélkezik, akkor a másik miatt sem fog.
Innentől csak veszteni tudsz azzal, ha nem mondod el.
ha nem mondod meg akkor is ki tudja keresni ezt az adatott ha akarja
de szerintem meg kellene mondanod ...
nem véletlen kérdezik meg h volt e ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!