Köteles vagyok megmondani, hogy volt már abortuszom?
Én sem értem miért nem akarod elmondani.. Félsz az ítélkezéstől, megvető pillantásoktól, megaláztatásoktól.
Hidd el, ha az orvos ennyire látványosan verné magát a földhöz, akkor emiatt az abortuszod miatt is ezt fogja tenni. Ha meg nem, akkor az előző miatt sem. Ezt már leírta valaki előttem.
Mondd el neki, mert orvosi szempontból fontos lehet.
A véleményével pedig mint írtuk, ne foglalkozz.
Ha nem mondod el és ez miatt lesz valami gond, akkor nem tudod az orvost elővenni ha utólag derül csak ki.
Illetve abba is gondolj bele, hogyha nem mondod el és ez miatt lesz valami szövődmény aminek köszönhetően hetekre kórházba kerülsz, a már meglévő gyerekeddel saját magad szúrsz ki.
Nem tök mindegy mit gondol az orvos?
Ráadásul ha már második abortusz lesz, érdemes lenne vele elbészélgetni a fogamzásgátlási módszered megváltoztatásáról, mert nyilván a meglévő nem megfelelő, ha véletlen gyerek meg 2 abortusz is összejött mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!