Ez mitől lehet? Juniusban volt egy abortuszom (nem volt szívhang) azóta képtelen vagyok szexuális életet élni. Mi történhetet?
nagyon megviselt hisz vártuk nagyon a férjemmel. de mióta megtörtént a baj azóta nincs házas életem. megoldodhat minden?
25/L
Értem, hogy nagyon megviselt. Ez természetes.
Nekem 25 hetes magzatom halt el, ápr. 29-én szültem meg, és ma töltöttem be a 8. hetet, újra babát várok.
Mielőtt megköveznél, 6 évet vártam az 1. eset előtt. Itt hipp-hopp sikerült a másik terhesség.
Helyén kezeltem a dolgot, elfogadtam, hogy elment, és el tudtam engedni. Nagyon sokat gondolok rá, de azt akartam, hogy menjen az élet tovább, és nem akartam magam hátráltatni abban, hogy megszülessen egy új kis lélek.
Amíg a magzatot siratod, nem lesz másik.
Ha ennyire megvisel, menj el pszichológushoz, majd ő segít. Előbb-utóbb így a kapcsolatod is meg fog törni, hiszen kinek kell egy olyan pár/feleség, aki szomorú, sirdogál, és képtelen lépni egy boldog jövő felé.
Hidd el, semmi bántó szándék nem volt bennem, amikor írtam, de fel akarom kicsit nyitni a szemed, hogy nagyon sokan vagyunk/voltunk már ebben a helyzetben, és CSAKIS TE TUDSZ EBBŐL KILÉPNI!!! (Ha akarsz.)
33 éves nő
Nekem a második vetélés után volt ilyen időszakom. Hónapokig tartott és mégis a kapcsolatunk egyik legszebb része volt. Akárhányszor elmentünk egymás mellett egy ölelés, egy simítás volt. Sokszor összebújtunk, csak úgy, egymást átkarolva feküdtünk. Megoldódhat akár türelemmel, az "idő" által.
Ettől függetlenül mivel nem tudok rólad többet mint amit leírtál az előttem szólókhoz hasonlóan szakember/ek/: pszichiáter, párterapeuta, vagy akár az alternatívabb módok közül NLP-s, kineziológus szakembereket tudsz megkeresni. Valamilyen mozgás, sport vagy tánc mind a testednek, mind a lelkednek jót tehet.
Sok sikert hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!