Moat szerdán lesz abortuszom télleg kaparnak?
FOGAMZÁSGÁTLÓ melett lettem terhes sajnos el kell vetesem meg még fiatal vagyok 18 éves..
volt már egy vetélésem utána kezdtem el szedni a gyoyszert de terhes lettem moat szerdán lesz az abortuszom
de a korházba amikor kértem ma az idö pontot a mütétre mindenfélét elkezdet nekem mondani az orvos hogy kaparni fognak meg ki fogják vennni a méhemet meg nem lehet utána gyerekem meg stb..rendesen ilyesztegetet .
Ez igaz?
A műtéti technika vagy vákuum, vagy küretkanállal kaparás. A méhedet nem fogják kivenni, hacsak nem lép fel komplikáció műtét közben, de ez rettentő ritka.
Nekem éber állapotban volt kaparásom, mert szülés után a méhlepény fent maradt. Tény, hogy tágítani nem kellett, mert előtte távozott egy újszülött ott, de maga a kaparás nem volt olyan vészes. Utána műtőben, altatásban fejezték be.
De nálam egy kihordott terhességről és a méhfalra teljesen ráépült méhlepényről volt szó, ezért nem volt a kaparáson kívül más megoldás. Korai terhességnél a vákuum is járható út.
De válts orvost és írass fel egy hatékonyabb gyógyszert, ha már a második terhességnél tartasz.
*téNYLeg
18 éves vagy és már 2szer teherbeestél???
Az általános ki kellett volna járnod mielőtt...
Igen, kaparnak.
Ha már másodszor lettél terhes, akkor át kellene állni a gumira.
Kérdező NEM, Magyarországon a kora-terhesség megszakítására csak a vákuum-aspiráció módszere minősül megfelelőnek.
Amiket a doki mondott az LEHETSÉGES. Ha nem így mondta, én nem mennék vissza hozzá a helyedben, hanem keresnék egy másikat, aki emberszámba vesz, nem cseszeget és ijesztget.
Egyébként tényleg gumit kéne használnotok a jövőben, ha rendszeresen szedett gyógyszer mellett is teherbe estél :(
a fogamzásgátló amúgy is csak tönkre vágja a hormonrendszeredet, később mikor babát szeretnél, majd lehet, hogy csak nehezen jön össze emiatt :(
#9, Na ya... az övszernek mindenképp rosszabb az eredményessége egyébként, mint a tablettának:
(érdemes megnézni a "gyakorlatban"-t is, meg a "megfelelő használat mellett"-et is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!