2 hete volt abortuszom. Miért áLModom minden éjjel a kisbabával?
Mert működik a lelkiismereted.
Addig tart, amíg szívből meg nem bánod, amit tettél. Tudom, hogy ez borzalmas, de az egyetlen esélyed a kérdés rendezésére. Ha képes vagy belátni, hogy ő a gyermeked volt, és hogy belehalt a döntésedbe, ha képes vagy arra, hogy úgy gondolod, ma már másképp döntenél, ha el tudsz határolódni akkori önmagadtól, akkor begyógyulnak majd a sebeid. És rengeteg időt nyersz, hogy valamiképp jóvá tedd az abortuszodat. Ne félj átadni magad az érzelmeidnek! Baromi nehéz lesz, de ha őszinte maradsz önmagadhoz és meg tudod bánni, meg fogsz könnyebbülni.
NEm is tudom hogy mondjam... Szívem mélyén akartam ezt a kisbabát. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok nagyon összetörtem, nem tudtam mi tévő legyek. Szóval beleültem forró vízbe és megittam 2 pohár vörösbort. Aznap éjjel meg is műtöttek, mert ömlött belőlem a vér és iszonyatos görcseim voltak.
Amikor álmodom vele, egy gyönyörü kék szemű kisfiu, talán 2 hónapos. Mosolyog rám és nyujtja felém a kezét mintha azt szeretné öleljem meg. Én meg csak sirok és nagyon fáj a szivem érte. Tekerem a fejem és mondom neki hogy kicsikém nagyon szeretlek de ezt nem szabad. Ugyanezzel a zokogással és fájdalommal kelek fel már 2 hete. És akármilyen furán is hangzik, várom hogy eljőjjön az éjjel és Láthassam.
Ez nem normális dolog ugye? Ugye nem fogok megőrülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!