2 hete volt abortuszom. Miért áLModom minden éjjel a kisbabával?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 20:33
11/15 anonim válasza:
Az abortuszt ellenzőként is azt tudom mondani, ez vetélés volt, nem művi abortusz. Még ha ártani akartál is volna neki, nem miattad ment el.
Ne emészd magad! Természetes, hogy bánt a gondolat, hogy azt kívántad, bárcsak ne lenne. De NEM te vagy az oka annak, hogy végül nem született meg.
El kell fogadni a tényt, el kell engedni őt és úgy élni az életet, hogy ne kelljen abortuszon gondolkodni. A gyász is természetes emberi folyamat. Nem fogsz megőrülni.
12/15 anonim válasza:
NEM AMIATT MENT EL TŐLED EZ A BABA, AMIT TETTÉL! Egy jól beágyazódott baba ennél sokkal többet is kibír károsodás nélkül, ezt hidd el! Ő nem maradt volna veled sehogy sem ,akkor sem ha nagyon akarod! Nekem úgy tűnik, csak megijedtél, kétségbe estél, s ha valóban te döntheted el , nem veteted el ezt a babát... iszonyú lehet vele álmodni, ambivalens érzés, mert vágy rá, mégis kiborít... el fog múlni, csak ne gyötörd magad! Még nem volt itt az ideje, vissza fogod őt kapni idővel...
13/15 anonim válasza:
Ja most olvastam vissza... gondolom Isten megmutatta neked, hogy mi lett volna, ha megtartod.. milyen lett volna ő... ez az álom nem véletlen... hát sajnálom nagyon, tényleg... :( de ha tiszta szívből megbántad és bocsánatot kérsz Istentől, meg fog bocsátani neked, annyira könyörületes, mert nagyon szeret téged! Ő elfeledi minden bűnöd.. És a mennyben fogsz még találkozni a kisbabáddal... persze csakis akkor, ha Isten törvényei szerint élsz.. bizony nagyon kevesen kerülnek fel és én szeretném ha te is köztük lennél és láthatnád még a kisbabádat! Ez az élet rövid, ott pedig örök élet vár ránk.. Ha érdekel bővebben, nyugodtan írhatsz privátot, én szívesen segítek neked ebben és tovább lépni is.
14/15 anonim válasza:
Lehet,hogy fel kéne keress egy pszichológust aki segít feldolgozni,mert sajnos ebből kemény depresszió is lehet!
15/15 anonim válasza:
Lelkiismeret is lehet meg hiányzik a szived mélyén az a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!