Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 2 hete volt abortuszom. Miért...

2 hete volt abortuszom. Miért áLModom minden éjjel a kisbabával?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Az abortuszt ellenzőként is azt tudom mondani, ez vetélés volt, nem művi abortusz. Még ha ártani akartál is volna neki, nem miattad ment el.

Ne emészd magad! Természetes, hogy bánt a gondolat, hogy azt kívántad, bárcsak ne lenne. De NEM te vagy az oka annak, hogy végül nem született meg.

El kell fogadni a tényt, el kell engedni őt és úgy élni az életet, hogy ne kelljen abortuszon gondolkodni. A gyász is természetes emberi folyamat. Nem fogsz megőrülni.

2014. szept. 15. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
NEM AMIATT MENT EL TŐLED EZ A BABA, AMIT TETTÉL! Egy jól beágyazódott baba ennél sokkal többet is kibír károsodás nélkül, ezt hidd el! Ő nem maradt volna veled sehogy sem ,akkor sem ha nagyon akarod! Nekem úgy tűnik, csak megijedtél, kétségbe estél, s ha valóban te döntheted el , nem veteted el ezt a babát... iszonyú lehet vele álmodni, ambivalens érzés, mert vágy rá, mégis kiborít... el fog múlni, csak ne gyötörd magad! Még nem volt itt az ideje, vissza fogod őt kapni idővel...
2014. szept. 18. 15:00
 13/15 anonim ***** válasza:
30%
Ja most olvastam vissza... gondolom Isten megmutatta neked, hogy mi lett volna, ha megtartod.. milyen lett volna ő... ez az álom nem véletlen... hát sajnálom nagyon, tényleg... :( de ha tiszta szívből megbántad és bocsánatot kérsz Istentől, meg fog bocsátani neked, annyira könyörületes, mert nagyon szeret téged! Ő elfeledi minden bűnöd.. És a mennyben fogsz még találkozni a kisbabáddal... persze csakis akkor, ha Isten törvényei szerint élsz.. bizony nagyon kevesen kerülnek fel és én szeretném ha te is köztük lennél és láthatnád még a kisbabádat! Ez az élet rövid, ott pedig örök élet vár ránk.. Ha érdekel bővebben, nyugodtan írhatsz privátot, én szívesen segítek neked ebben és tovább lépni is.
2014. szept. 18. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy fel kéne keress egy pszichológust aki segít feldolgozni,mert sajnos ebből kemény depresszió is lehet!
2014. szept. 22. 12:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Lelkiismeret is lehet meg hiányzik a szived mélyén az a baba
2014. okt. 18. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!