Abortuszom lesz. Most látom a tájékoztató papíron, hogy vénás injectioval történő érzéstelenítéssel végzik. AZ NEM ALTATÁSBAN LESZ AKKOR?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 22:46
1/22 anonim válasza:
De altatásban lesz. Injekcióval altatnak.
2/22 anonim válasza:
Csak nem fogod èrezni, de èbren fogsz lenni.
3/22 anonim válasza:
A kérdésedre viszont : vénásan adják be az altatót, semmit nem fogsz érezni vagy látni. Régen gázzal altattak ( anyukámék idejében) , de gondolom a vénás hatásosabb, vagy kevesebb a mellékhatása, vagy nem akkora a kockázat nem tudom. De most már minden műtétet így végeznek, gyerekeknél alkalmaznak csak gázt, de azt is csak kisebb gyors műtétekre, ha hosszabb akkor náluk is injekció.
4/22 anonim válasza:
Bocs az Off-ért. Arra készülj, hogy mikor én szültem, ott voltunk 3-an Anyukák a szobában az 1-2-3 napos babával, s mellénk rakták az abortusz rá várókat reggel, tőlünk vitték műtétre, hozták vissza, s drlután már mentek is.
5/22 anonim válasza:
én vagyok az első aki írta ezt és örülök h viccesnek találtátok, nyilván nem az a vicces h el kell vetetni a babát. De amúgy meg nem csak gumival lehet védekezni van egy csomó hormon mentes fogamzásgátló szer. Egyébként én ne vagyok abortusz ellenes teljesen megértem és elfogadom.
6/22 A kérdező kommentje:
köszi, amugy szerintem megkaptam a szükséges felvilágosítást.rendszeres nemi életet nem élek mostanság,ezért is a gumi.amugy megkérdem majd az orvosomat,csak azért a kérdés, mert egyértelmünek tünt az altatás.. Félek ettől az egésztől, nem is tudom, hogyan lehet kibírni!
2014. jún. 5. 00:38
7/22 A kérdező kommentje:
egyébként van fogadott nőgyogyászom,viszont nem ő fogja csinálni a műtétet. Ismeri valaki tatabányán a Dr Rokay László főorvost? Mert hozzá lettem irányítva, őt ajánlotta az orvosom,de nem ismerem..
2014. jún. 5. 01:12
8/22 anonim válasza:
Az altatas is az erzestelenites egyik fajtája! :)
9/22 anonim válasza:
Altatásban is lehet, meg bódításban is. Én hallottam olyan esetről, hogy egy nő érzéstelenítés nélkül kérte, teljesen éberen. Hogy neki is fájjon.
Feltehetőleg altatnak majd.
10/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező,nagyon sajnálom ami veled történt,történik.
Nekem eggyáltalán nem vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!