Pénteken volt abortuszom. Nem is ezzel lenne a kérdés, hanem magándokit fogadtam. Pénzkérdés? A többi lent.
tudomásom szerint az abortusz ára 30 ezer körül van.
ha fogadtál dokit és nagyon rendes volt akkor én 20-30 ezerre szavaznék, de nyilván mindenki annyit ad amennyit tud és nem sajnál
Huh, második.... Ott egy szulestol van szó, konkrét tiszteletdijjal, itt meg egy abortusz utani hálapénz a kerdes. Milyen hasonlóságot látsz??.
Kerdezo, amennyit adni tudsz. Szerintem 20-30 megfelelő.
Én meg úgy hallottam, hogy egy ilyen beavatkozás után senki nem vár el és senki akar hálapénzt.
Hogy mi a véleményem az abortuszról, az most nem számít, de szerintem ássa el magát az az "orvos", aki hálapénzért öl.
Off: Aki meg azért fizetett paraszolvenciát az abortusz kapcsán, hogy éppen akkor és éppen ott és éppen abban az élethelyzetben "legyen kinyalva mindene", annak külön gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!