Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Moat szerdán lesz abortuszom...

Moat szerdán lesz abortuszom télleg kaparnak?

Figyelt kérdés

FOGAMZÁSGÁTLÓ melett lettem terhes sajnos el kell vetesem meg még fiatal vagyok 18 éves..

volt már egy vetélésem utána kezdtem el szedni a gyoyszert de terhes lettem moat szerdán lesz az abortuszom

de a korházba amikor kértem ma az idö pontot a mütétre mindenfélét elkezdet nekem mondani az orvos hogy kaparni fognak meg ki fogják vennni a méhemet meg nem lehet utána gyerekem meg stb..rendesen ilyesztegetet .

Ez igaz?

2015. júl. 20. 15:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Gumi mellett valóban! Kérdés, hol volt a gumi? Az éjjeliszekrényen, a csomagolásában, vagy csak az utolsó percben került fel?
2015. júl. 21. 20:00
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
A kérdezőnek rendesen vannak problémái a fogalmazással is, szerintem egyszerűen félreértette az orvost, aki nem ijesztgetett, hanem elmondta az összes lehetséges szövődményt, ami a műtéttel járhat. Ez ugyanis a kötelessége, még egy szemölcs levétele esetén is el kell mondaniuk, milyen kedvezőtlen kimenetelei lehetnek a beavatkozásnak. A tájékoztatás azért van, hogyha bármelyik ritka szövődmény bekövetkezne, akkor bizonyítható legyen, hogy a beteg a kockázatok tudatában, a felelősség vállalásával feküdt a műtőasztalra.
2015. júl. 22. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező valszeg már túl van a beavatkozáson, remélhetőleg bármiféle komplikáció nélkül.
2015. júl. 22. 13:23
 14/19 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, örülök, hogy így lehúztátok a hozzászólásomat, mikor minden szava igaz. Majd rájöttök. Csak nehogy túl késő legyen.
2015. júl. 28. 12:18
 15/19 anonim ***** válasza:

azt mondja: "meg ki fogják vennni a méhemet meg nem lehet utána gyerekem meg stb"

ez NEM KOCKÁZAT.

Úgy kellett volna mondania, hogy LEHETSÉGESEK a következők: és itt sorolja fel az előzőket.

Kíváncsi vagyok kivették-e a méhét, mivel azt írta a kérdező, hogy ki fogják...

valaki egy kissé rosszul fogalmazott.

2015. júl. 28. 12:20
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
#14, szerencsére a párom sem ért egyet veled:)
2015. júl. 28. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Na kérdező, "télleg" kapartak? Mikor jöhet a következő?
2015. júl. 28. 20:50
 18/19 A kérdező kommentje:
nem kapartak ... azt mondta az orvos lehet még 120 gyerekem..
2015. aug. 11. 07:51
 19/19 anonim ***** válasza:
16%

ha ilyen okosan vedekezel lesz is

aztan a sok tagitastol majd 20 hetesen kiesik beloled az a gyerek amit akartal

de hat ez az elet rizikos jatek a szex ha 18 eves vagy

2015. aug. 12. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!