FOGAMZÁSGÁTLÓ melett lettem terhes sajnos el kell vetesem meg még fiatal vagyok 18 éves..
volt már egy vetélésem utána kezdtem el szedni a gyoyszert de terhes lettem moat szerdán lesz az abortuszom
de a korházba amikor kértem ma az idö pontot a mütétre mindenfélét elkezdet nekem mondani az orvos hogy kaparni fognak meg ki fogják vennni a méhemet meg nem lehet utána gyerekem meg stb..rendesen ilyesztegetet .
Gumi mellett valóban! Kérdés, hol volt a gumi? Az éjjeliszekrényen, a csomagolásában, vagy csak az utolsó percben került fel?
2015. júl. 21. 20:00
12/19 anonim válasza:
A kérdezőnek rendesen vannak problémái a fogalmazással is, szerintem egyszerűen félreértette az orvost, aki nem ijesztgetett, hanem elmondta az összes lehetséges szövődményt, ami a műtéttel járhat. Ez ugyanis a kötelessége, még egy szemölcs levétele esetén is el kell mondaniuk, milyen kedvezőtlen kimenetelei lehetnek a beavatkozásnak. A tájékoztatás azért van, hogyha bármelyik ritka szövődmény bekövetkezne, akkor bizonyítható legyen, hogy a beteg a kockázatok tudatában, a felelősség vállalásával feküdt a műtőasztalra.
2015. júl. 22. 13:09
13/19 anonim válasza:
Kérdező valszeg már túl van a beavatkozáson, remélhetőleg bármiféle komplikáció nélkül.
2015. júl. 22. 13:23
14/19 anonim válasza:
7-es vagyok, örülök, hogy így lehúztátok a hozzászólásomat, mikor minden szava igaz. Majd rájöttök. Csak nehogy túl késő legyen.
2015. júl. 28. 12:18
15/19 anonim válasza:
azt mondja: "meg ki fogják vennni a méhemet meg nem lehet utána gyerekem meg stb"
ez NEM KOCKÁZAT.
Úgy kellett volna mondania, hogy LEHETSÉGESEK a következők: és itt sorolja fel az előzőket.
Kíváncsi vagyok kivették-e a méhét, mivel azt írta a kérdező, hogy ki fogják...
valaki egy kissé rosszul fogalmazott.
2015. júl. 28. 12:20
16/19 anonim válasza:
#14, szerencsére a párom sem ért egyet veled:)
2015. júl. 28. 18:47
17/19 anonim válasza:
Na kérdező, "télleg" kapartak? Mikor jöhet a következő?
2015. júl. 28. 20:50
18/19 A kérdező kommentje:
nem kapartak ... azt mondta az orvos lehet még 120 gyerekem..
2015. aug. 11. 07:51
19/19 anonim válasza:
ha ilyen okosan vedekezel lesz is
aztan a sok tagitastol majd 20 hetesen kiesik beloled az a gyerek amit akartal
de hat ez az elet rizikos jatek a szex ha 18 eves vagy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!