Van ra mod hogy ne elvegyek hanem megszuljem az embriot?
Figyelt kérdés
11 hetes lesz a mutetkor kb, de en inkabb megszulnem. Volz mar ra pelda hogy megengedte az orvos? Persze megfogom kerdezni ot is de gondoltam hatha tudja itt valaki.
Itelkezesre nem vagyok kivancsi es nem fogom ookbeadni sem .
2015. szept. 29. 21:52
11/17 anonim válasza:
Bocs, közben láttam, h válaszoltál. Úgy van, ahogy fentebb írták. Mindenképp befejezik műszeresen. Esetleg a kórház pszichológusával beszélj.
12/17 Vilcsianyuja válasza:
Hidd el, az altatás most a legkisebb gondod. Jó, ne nekem hidd el, menj el aneszteziológushoz, vagy beszélj a nőgyógyászoddal, bárkivel, akiben megbízol. És győzd le a félelmed. Ezen a legjobb altatásban túlesni.
13/17 A kérdező kommentje:
Tehat akkor mindenkeppen kell a mutet. Hat ez nem jo hir. Koszonom szepen a valaszokat.
2015. szept. 29. 22:23
14/17 anonim válasza:
Azert kell az altatas h nehogy a beteg elmozduljon mutet kozben, mert azzal oltari nagy karokat okozna sajat maganak, sot nem csak altatnqk, le is szijjaznak!
...
15/17 anonim válasza:
Hidd el az a legjobb ha elaltatnak.. a lelki része ennél sokkal megterhelőbb lesz. Én ugyanígy rettegtem és féltem mint te, nyugodj meg, semmi baj nem lesz! Ez ma már sajnos rutin műtét. Ne stresszeld magad mert a vérnyomásod is felmegy és az nem lesz jó. Én így jártam, de a műtét előtt kaptam egy bogyót amitől kissé megnyugodtam.
17/17 anonim válasza:
Semmi szerintem, sőt hasznos is, csak a nagy abortuszelleneseknek nem tetszik és jönnek lepontozni! Csak tudnám, ha ez nem fér az értékrendjükbe akkor minek olvasnak itt el bármit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!