Van ra mod hogy ne elvegyek hanem megszuljem az embriot?
11 hetes lesz a mutetkor kb, de en inkabb megszulnem. Volz mar ra pelda hogy megengedte az orvos? Persze megfogom kerdezni ot is de gondoltam hatha tudja itt valaki.
Itelkezesre nem vagyok kivancsi es nem fogom ookbeadni sem .
Megszülni csak a 24. hét után tudod, addig vetélés.
Ha minden igaz, az abortusz tabletta idéz elő vetélést, de az után is végeznek kaparást, és ha minden igaz, az Magyarországon nem engedélyezett.
eső, nem így van. 12. hét után meg kell szülni, mert addigra akkora a mérete, hogy nincs más lehetőség.
amit te írsz, az az életképesség, 24. héttől van rá lehetősége, hogy túlélje a pici a koraszülést, ezért ettől a héttől kell az orvosoknak mindent megtenni érte.
kérdező, nem tudom a választ, de tényleg érdekelne, majd írd meg, hogy mit mondott az orvos. azt elárulod miért döntenél emellett?
Ezt úgy hívják, hogy vetélés 2 ülésben.
A 12. hét után szokták ezt a módszert alkalmazni, de ahhoz valami nyomós indok kell. Nem lehet csak úgy megszakítani bármikor a terhességet ilyenkor már.
A másik dolog meg, hogy ez eltarthat 2-3 napig is, és ezt úgy képzeld el, hogy 2-3 nap kegyetlen szenvedés. Oxytocinos infúzió, ballonos méhszájtágítás és hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!