Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tehetek? Az unoka húgom...

Mit tehetek? Az unoka húgom rossz körülmények között, az apa nem veszi magához (ELVÁLTAK) a gyám ügyet nem merem belevonni nehogy elvegyék a gyereket, én magamhoz venném

Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:

mit jelent neked a rossz körülmény? foglalkoznak vele? van mit ennie, tiszta ruhája?

apa miért nem veszi magához?

2012. szept. 6. 09:45
 2/5 A kérdező kommentje:
ki akartam írni bővebben de már nem fért! Nem foglakozik vele az anya még dolgozni se dolgozik, ennivalóra se jut mindég.Az apának más barátnője van,és sokat dolgozik
2012. szept. 6. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:

beszélj az anyukával, hogy te szívesen vigyáznál a kicsire, szeretnél vele több időt tölteni.

és míg nálad van törődj vele. ennél többet nem tehetsz.

ha meg anyának tényleg nem kell akkor úgyis elfelejt érte menni

2012. szept. 6. 10:02
 4/5 A kérdező kommentje:
az apa és az anya a gyerekkel laknak 1 városba töllem 350km vannak és az apának nem kell a gyerek én nem tudom minden nap látogatni
2012. szept. 6. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szeritnem tedd fel az anyának a kérdést!!

Mond neki, hogy ne haragudjon meg rád, de látod milyenek a körülményei, ezért szívesen magadhoz vennéd a kicsit, amig nem jön újra rendes kerékvágásba az élete....

És ki tudja mit szól hozzá.

Rendes tőled, hogy segíteni akarsz, csak ezek olyan kényes dolgok- lehet hogy az anyja máshogy fogja ezt venni tőled.

Meg ezt biztos valahogy "papíron" is rendezni kell. Mármint hogy a gyerek majd hova járjon oviba, kije vagy te neki- akárcsak ha orvoshoz viszed, vagy bármi.

2012. szept. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!