Mi kell vagy mi nem kell ahhoz, hogy elvegyék tőlem 10 hónapos fiamat? Bővebben lent
Hát szerintem nagyon indokolt esetben vehetik el egy anyától a gyermekét!
Pl. ha vered, nem eteted illetve nincs ellátva rendesen, koszban éltek, de szerintem mielőtt lépne a hatóság kikérdezik a védőnőt illetve gyerekorvost.
Nyugi ha rendesen neveled nincs az az Isten aki el vehetné Tőletek!
Bocsánat hogy ezt mondom, de milyen anya az aki ilyennel fenyegeti a lányát!
Szerencsére se alkoholista se drogos nem vagyok.Verni meg eszembe sem jutna.
A házzal sincs gond,tisztaság van.
Most az utóbbi 1 hónapban kerültünk nagyon rossz helyzetbe.Mármint tegnap jutottunk odáig,hogy nem tudtam vacsorát adni a fiamnak.Megkértem anyut vegyen neki egy krém túrót.És végül is ebből indult az egész,hogy nem tudjuk őt etetni,ellátni.
Pedig basszus meg van mindene.És tényleg a pofámról ég a bőr,h szarol 200 ft-om nincs egy Qrva krémtúróra.
Azt leszarom,h én nem eszek semmit.
A gáz palackunk is kifogyott 2 hete,főzni sem tudok.
És megint ott vagyok,h azt sem tuok holnap mit eszünk és,h mit adok vacsira a fiamnak.
Sajnos mi is voltunk ilyen helyzetben. Nagyon sajnállak.
Nálunk most jobb, de ennek az ára, hogy a férjem külföldön dolgozik.
HA VAN SZÁMLASZÁMOD, SZÍVESEN UTALNÉK pár ezer forintot, hogy kisegítselek, egy nap alatt, vagy ha OTP-s rögtön rajt lenne a pénz. Sajnos postára menni most nem tudok. Írj privátban ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!