Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi kell vagy mi nem kell...

Mi kell vagy mi nem kell ahhoz, hogy elvegyék tőlem 10 hónapos fiamat? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Az anyám és az ő élettársa tegnap meg fenyegettek,hogy el veszik tőlünk a fiunkat.
2010. máj. 18. 18:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az azért nem megy olyan egyszerűen! ahhoz, hogy elvegyék, a hatóságnak (gyámügy) ki kell mondania, hogy a szülők alkalmatlanok a gyerek nevelésére! Ebben az eljárásban megkérdezik az orvost, a védőnőt, stb, hogy milyenek a gyermekgondozási viszonyaitok. kimennek és környezettanulmányt végeznek. A picit pszichológus is megnézheti... Szóval ne aggódj, ha rendezettek a körülményeitek, a baba megfelelő ellátásban részesül, nem vehetik el tőletek!!!!
2010. máj. 18. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nagyon indokolt esetben vehetik el egy anyától a gyermekét!

Pl. ha vered, nem eteted illetve nincs ellátva rendesen, koszban éltek, de szerintem mielőtt lépne a hatóság kikérdezik a védőnőt illetve gyerekorvost.

Nyugi ha rendesen neveled nincs az az Isten aki el vehetné Tőletek!

Bocsánat hogy ezt mondom, de milyen anya az aki ilyennel fenyegeti a lányát!

2010. máj. 18. 19:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz körülmények és súlyos szülői mulasztás kell ahhoz, h elvegyék tőle a gyermekét, főleg az anyától. Nem olyan egyszerű az, fenyegetőzni könnyű.
2010. máj. 18. 19:46
 4/14 anonim ***** válasza:
ha bizonyítani tudják hogy a baba nem jó helyen van nálad,mert nem tudod biztosítani az ellátását,vagy többször életveszélyes helyzetbe került a gyerek,esetleg több sérülése is volt ami gondatlanságból adódhat.azt azért nem mondanám,hogy nem olyan könnyű,mert ma már nagyon sok jogszabály védi a gyereket,és egy jó ügyvéd sok mindent megold,de ehhez védőnő,családvédelmi és sok más ember egybehangzó írásos véleménye kell.Megtudják alaptalanul is hurcolni az embert,mert minden bejelentést ki kell vizsgálni.miért mit történt,összevesztetek,vagy van más is amit mi esetleg nem tudunk még?
2010. máj. 18. 20:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Elvenni nem fogják, max. meghurcolnak, igaz, amit az előző írt. Pl. a sógornőmet valaki névtelenül feljelentette, hogy alkoholista, és nem képes ellátni a gyerekét. Kiment a gyámhatóság hozzájuk, de nem csináltak semmit, mert mindent rendben találtak. Azért elég megrázó volt ez neki.
2010. máj. 18. 21:55
 6/14 A kérdező kommentje:

Szerencsére se alkoholista se drogos nem vagyok.Verni meg eszembe sem jutna.

A házzal sincs gond,tisztaság van.

Most az utóbbi 1 hónapban kerültünk nagyon rossz helyzetbe.Mármint tegnap jutottunk odáig,hogy nem tudtam vacsorát adni a fiamnak.Megkértem anyut vegyen neki egy krém túrót.És végül is ebből indult az egész,hogy nem tudjuk őt etetni,ellátni.

Pedig basszus meg van mindene.És tényleg a pofámról ég a bőr,h szarol 200 ft-om nincs egy Qrva krémtúróra.

Azt leszarom,h én nem eszek semmit.

A gáz palackunk is kifogyott 2 hete,főzni sem tudok.

És megint ott vagyok,h azt sem tuok holnap mit eszünk és,h mit adok vacsira a fiamnak.

2010. máj. 18. 23:00
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Hú,nem irigyellek,szar helyzetbe vagy!Az anyádat meg inkább nem minősítem,pedig tudnék rá mondani valami cifrát!Ahelyett,hogy kölcsönadna pénzt,sőt ha én lennék ő,akkor vissza sem kérném.Azért vagyunk családtagok (főleg az édesanyád!),hogy a bajban segítsünk egymásnak.Ha meg azzal gyanúsít,hogy nem jó helyre költenétek a pénzt,akkor fogja magát és vásároljon be,hozzon neked lisztet,cukrot,olajat,krumplit,hogy a legalapvetőbb dolgokat megfőzhesd.Nem tudom panelba,vagy kertes házba laktok-e,de talán úgy segíthetsz magadon,hogy kis kertet csinálsz magadnak,vethetsz bele répát stb.Akkor ezeket már nem kell megvenned,mi is laktunk kert nélküli házban,akkor azt csináltam,hogy vettem két bazi nagy cserepet,amibe petrezselymet,sóskát ültettem és kiraktam az erkélyre.Szerintem a krémtúró helyett,inkább kenyeret,meg vajat vegyen a gyerekednek,mert ez talán táplálóbb,mint a krémtúró.Remélem minél előbb megoldódik a pénzügyi helyzetetek!
2010. máj. 19. 06:53
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
Előző vagyok,és bocs,a gázpalackot most vettem észre.Azért valahogy összedobhatná a család nektek.
2010. máj. 19. 06:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mi is voltunk ilyen helyzetben. Nagyon sajnállak.

Nálunk most jobb, de ennek az ára, hogy a férjem külföldön dolgozik.

HA VAN SZÁMLASZÁMOD, SZÍVESEN UTALNÉK pár ezer forintot, hogy kisegítselek, egy nap alatt, vagy ha OTP-s rögtön rajt lenne a pénz. Sajnos postára menni most nem tudok. Írj privátban ha gondolod.

2010. máj. 19. 11:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell privátot írni.
2010. máj. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!