Szerintetek mit tegyek? Vetesem el? Vagy tartsam meg?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok 10+4 hetes terhes ma voltam az orvosnál azt mondtam neki nem szeretném megtartani holnap kell visza menjek hozzá hogy adja a papkrt amivel tudok menni a család segitöshöz mert elég a végén járok.

szívem szerint megtartanám

a párom 57 ezer forintot kap egy honapba én semmit az anyosom azt mondta ha megtartjuk mennünk kell onan

ö kapnà a 57 ezret plusz a 10 ezer családi kedvezményt én meg a 40 ezrer

itt nálunk 60 ezer egy albérlet rezsivel

szerintetek ti mit tenétek a helyembe ?.

2015. júl. 13. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mar egy kutya, hogy 11,3 hetes vagy vagy 13 hetes mikor kaparnak. Minek vartal eddig???
2015. júl. 13. 22:33
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Én a 22.28-sal értek egyet . Ne vetesd el inkább add örökbe. Így legalább örömöt okozol olyan pároknak,akiknek nem lehet gyerekük és ő is jó körülmények között fog felnőlni.

Még a hasadba van plusz költségekkel nem jár és szerintem könnyebb feldolgozni egy örökbe adást,mint egy abortuszt + lehet,hogy évek múltán találkozhatsz is vele!

Mérlegelj!

2015. júl. 13. 22:50
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

és ha örökbe adja addig miből él?

ha veszélyeztetett lesz és nem tud dolgozni?

van ott azért kiadás, orvos, vitamin, egyebek.

vetesd el, ne szüljél nyomorba és utána védekezzetek duplán

2015. júl. 14. 09:36
 14/20 curáku ***** válasza:
Ezen egy percig nem gondolkoznek tovabb.. Nem tartanam meg. Magatokat sem tudjatok eltartani, a gyereket hogy fogjatok?
2015. júl. 14. 10:15
 15/20 anonim ***** válasza:

9.36

Mielőtt írsz olvasd el a kérdést!

Azt írta,hogy nem kap semmi pénz magyarul nem dolgozik.

Ha nem választott orvosod van akkor nem kerül semmibe ugyanis a tb állja. Szerinted a szegényebbek,hogy szülnek akiknek nincs felesleges 150.000 ft-juk? Nekem annyiba került a szülés+ a havi megvizsgálása.

A terhes vitamin se életbe vágó. Én pl nem szedtem,mert kihánytam folyamatosan. Makk egészséges az 1 éves lányom.

De,ha azt nézzük mennyibe kerül az abortusz(ha nem kap kedvezményt) akkor álja a vitamint is.

Lehet lepontozni!!

2015. júl. 14. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha idegenek véleménye számít neked, hogy a gyerekedet megtartsd-e, akkor inkább vetesd el tényleg. Ezt tudnod kellene felmérni, egyrészt a pénz nem minden, meg az sem, hogy szíved szerint mit tennél.
2015. júl. 14. 19:03
 17/20 anonim válasza:
Ne szekáljátok már ennyire van annak a lánynak elég baja. Nézd te lányka én a te helyedbe gyorsan elgondolkoznék hogy akarod vagy sem. Nem mi fogjuk eldönteni hogy megtartod e vagy sem. De ha a mi véleményünk számit neked én megtartanám és pároknak odaadnám akinek sohase lehet gyermeke.
2015. júl. 14. 20:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem vetesd el. A második hülyének üzenem, hogy 12 hetesen még 8 centi sincs egy magzat nemhogy 10. Nagyokos. Azoknak meg akik az örökbeadásról prédikálnak, hát kíváncsi lennék hogy ők 9 hónapig kihordanának e egy gyereket, majd odaadnák e egy idegennek. Mert én biztosan nem! Igen, inkább elvetetem, minthogy magyarázkodjak hogy örökbeadom a gyereket mindnekinek akivel nagy hassal találkozok. Nagyon egyszerű azt mondani hogy add örökbe. Sok hülye okoskodó szentfazék....
2015. júl. 16. 07:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, de...

Védekezni kellett volna!...és tudom, hogy most jön az, hogy kiszakadt a gumi, gyógyszert szedtem...persze, elhiszem, hogy van ilyen is...

Főleg ha tudom, hogy az anyagi helyzetem nem teszi lehetővé egy bab születését! :(

NEM, nem vagyok abortuszellenes, de 18 évesen, szűk anyagi háttér mellett 10000% al jobban figyeltem volna a védekezésre

[link]

2015. júl. 16. 22:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem vetrtnem el..azert a parodnak van meg 6 honapja normalis allast talalni, ami jobban fial..
2015. júl. 29. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!