Szerintetek mit tegyek? Vetesem el? Vagy tartsam meg?
18 éves lány vagyok 10+4 hetes terhes ma voltam az orvosnál azt mondtam neki nem szeretném megtartani holnap kell visza menjek hozzá hogy adja a papkrt amivel tudok menni a család segitöshöz mert elég a végén járok.
szívem szerint megtartanám
a párom 57 ezer forintot kap egy honapba én semmit az anyosom azt mondta ha megtartjuk mennünk kell onan
ö kapnà a 57 ezret plusz a 10 ezer családi kedvezményt én meg a 40 ezrer
itt nálunk 60 ezer egy albérlet rezsivel
szerintetek ti mit tenétek a helyembe ?.
107 ezerbol nem eltek meg, 47bol sem.
miert kellett varni eddig? Mire mutoasztalra kerulsz tobb leszel mint 12 hetes. Ezt nem tudom megerteni. Most majd kikaparnak beloled egy emberszeru 10 centis babat 13 hetesen. Gratula a sok eszedhez!
A maradek 47 ezer az pelenkara, torlore esetleg tapszerre lenne eleg. Ti mit esztek akkor, hogy tisztalkodtok, mibol ruhazkodtok?
2-es, legalább hülyeséget ne írj!
Nem végzik el 13 hetesen! Ha nem tudja par napon belul elinteni, terhes marad.
én itt sajnos nem látok kérdést. elég jól felkerekítettél, nem kapnál te 40E-t. 100ből 60 ugye a lakhatás, 40 marad.
40 ételre nem elég, nemhogy egy babát ellátni belőle. legalább 40E egy hónapban egy kisbaba gondozása, ruhákkal, ételekkel, pelenkával, de ez mehet még bőven felfelé...
szóval a választás, hogy elveteted vagy mindhárman éhen haltok? gondolod erre kell nektek gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!