Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem tudom, hogy megtartsuk-e...

Nem tudom, hogy megtartsuk-e a gyermekeket?!

Figyelt kérdés
Van kèt felnőtt gyermekem 20 ès 24 èvesek. 2 hete kiderüt,hogy ikerbabákkal terhes vagyok,most a 11.hètben vagyunk.Anyagilag nem lenne gond,ha jönnènek,de èn 43 a fèrjem 46 èves,így kockázatosabb lenne. A fèrjemmel mindig is az volt az álmunk,hogy ha kirepülnek majd a gyerekek,utazgatunk ès világot járunk ,viszont így ez lehetetlen lesz. Szerintetek vetessem el őket vagy tartsam meg?

#abortusz #Ikerterhessèg
2015. júl. 1. 20:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
48%

De örülök, hogy így döntöttetek! :)

Szüleimnek is így csúszott be az ötödik gyerek, anyukám 40 volt, apám 48. A család kis szivárványa lett, nem is tudom, mi lenne nélküle. :) Lehet, hogy közhely, de megfiatalít titeket is a feladat, egyáltalán nem vagytok hozzá öregek.

2015. júl. 2. 14:24
 22/38 anonim ***** válasza:
42%
Kedves kérdező! Kimondhatatlanul örülök,hogy megtartjátok őket!A babák megfiatalítanak majd és egyáltalán nem vagytok öregek!!!! Boldog babavárást és egészséges picikéket kívánok! A többi válaszolót meg sajnálom,hogy ilyen butasagokat tanácsoltak,hogy ciki meg egyebek.
2015. júl. 2. 16:10
 23/38 anonim ***** válasza:
50%
Ha lett volna annyi eszed,hogy elolvasod végig a válaszokat,a kérdező írta,hogy nem az itt kapott válaszok alapján döntött.Otthon megbeszélte a családjával.Akkor szólalj meg,ha értelmeset írsz.
2015. júl. 2. 19:03
 24/38 curáku ***** válasza:
54%

Nem kell minket sajnálni, én és szerintem a többiek sem tartottuk butaságnak. Ugyanúgy elmondtuk a véleményünket ahogy te is.

Gratulálok a babáitokhoz! :)

2015. júl. 2. 19:28
 25/38 anonim ***** válasza:
75%

Örülök a döntéseteknek :)

Nem vagyok abortusz ellenes,de jó házasságba,jó anyagi körülmények között,bűn lett volna elvetetni 2 gyermeket,csak azért mert kicsit későn jöttek.Nagy ajándékok ők,legyetek nagyon boldogok,jó egészséget,és sok erőt nektek!

2015. júl. 3. 09:30
 26/38 anonim ***** válasza:
51%
király
2015. júl. 5. 23:29
 27/38 anonim ***** válasza:
33%
Sok sikert, bár én nem szívesen mennék a gyerekem érettségijére görbe bottal.
2015. júl. 6. 08:22
 28/38 anonim ***** válasza:
44%

Lehet meg sem éred a gyereked érettségijét...egyéb cinikus megjegyzés? Nem lehetne csak simán gratulálni?

Elkapartatni bizonyosan egyszerűbb lett volna,ebben igazad van...

2015. júl. 6. 09:14
 29/38 anonim ***** válasza:
92%
Gratulálok és Kitartást de sokat! Egy ikres Anyuka :)
2015. júl. 6. 12:30
 30/38 anonim ***** válasza:
71%

Most halt meg egy ismerősöm 33 évesen, 3 éves gyereket hagyott hátra! Szóval, aki csak a sablon szöveggel tud jönni, hogy ki hogy éri meg a gyereke érettségijét, az mi a fenétől olyan biztos benne,hogy ő meg fogja?

Gratulálok Kérdező! Kívánok Nektek hosszú, boldog életet!

2015. júl. 6. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!