Nem tudom, hogy megtartsuk-e a gyermekeket?!
De örülök, hogy így döntöttetek! :)
Szüleimnek is így csúszott be az ötödik gyerek, anyukám 40 volt, apám 48. A család kis szivárványa lett, nem is tudom, mi lenne nélküle. :) Lehet, hogy közhely, de megfiatalít titeket is a feladat, egyáltalán nem vagytok hozzá öregek.
Nem kell minket sajnálni, én és szerintem a többiek sem tartottuk butaságnak. Ugyanúgy elmondtuk a véleményünket ahogy te is.
Gratulálok a babáitokhoz! :)
Örülök a döntéseteknek :)
Nem vagyok abortusz ellenes,de jó házasságba,jó anyagi körülmények között,bűn lett volna elvetetni 2 gyermeket,csak azért mert kicsit későn jöttek.Nagy ajándékok ők,legyetek nagyon boldogok,jó egészséget,és sok erőt nektek!
Lehet meg sem éred a gyereked érettségijét...egyéb cinikus megjegyzés? Nem lehetne csak simán gratulálni?
Elkapartatni bizonyosan egyszerűbb lett volna,ebben igazad van...
Most halt meg egy ismerősöm 33 évesen, 3 éves gyereket hagyott hátra! Szóval, aki csak a sablon szöveggel tud jönni, hogy ki hogy éri meg a gyereke érettségijét, az mi a fenétől olyan biztos benne,hogy ő meg fogja?
Gratulálok Kérdező! Kívánok Nektek hosszú, boldog életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!