Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem tudom, hogy megtartsuk-e...

Nem tudom, hogy megtartsuk-e a gyermekeket?!

Figyelt kérdés
Van kèt felnőtt gyermekem 20 ès 24 èvesek. 2 hete kiderüt,hogy ikerbabákkal terhes vagyok,most a 11.hètben vagyunk.Anyagilag nem lenne gond,ha jönnènek,de èn 43 a fèrjem 46 èves,így kockázatosabb lenne. A fèrjemmel mindig is az volt az álmunk,hogy ha kirepülnek majd a gyerekek,utazgatunk ès világot járunk ,viszont így ez lehetetlen lesz. Szerintetek vetessem el őket vagy tartsam meg?

#abortusz #Ikerterhessèg
2015. júl. 1. 20:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
70%
Én nem tartanám meg őket.
2015. júl. 1. 21:38
 12/38 anonim ***** válasza:
65%

"Az oviban van egy szintén későn szült anyuka, 48-50 körül lehet. Beíratkozáskor megkérdezték miért a nagymama vitte az unokát. Kicsit sem volt ciki..."

Én meg ha anyámmal meg a lányommal vagyok,akkor mindig anyukámat nézik a lányom anyjának (lányom 4,én 28,anyukám 52) ez is elég ciki.nincs erre mit adni...

2015. júl. 1. 21:55
 13/38 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a 3. terhességem lett ikrek. Hát, ez hatalmas feladat! Az ikrek azok ikrek, és igen több baj van velük mint egyel akárki akármit is mond. Tapasztalat. Az életkorotokat nézve és azt, hogy mivel jár az ikrek nevelése, nem vállalnám be! De lehet, hogy már tényleg kifutottál az időből. Min 1 hét mire a műtéthez jutsz. Kitartást kívánok neked!
2015. júl. 1. 22:06
 14/38 anonim ***** válasza:
23%
Itt maga a tény a lényeg, hogy valaki ennyi idősen már ne akarjon szülni. Nem kell magát elásni félreértés ne essék mert nem öreg, csak a szüléshez az. Emellett lassan unokái lesznek, nem saját gyerek. Én nem vállalnám be ez biztos, de el is köttetném magam ez is biztos.
2015. júl. 1. 22:06
 15/38 anonim ***** válasza:
80%
Csak a saját szüleimből tudok kiindulni. 43 és 47 évesek, 3 felnőtt gyerekkel (25, 22, 20). Ugyan anyagilag nekik is bőven beleférne, nem hiszem, hogy vállalnák. Komolyan mondom, nem lenne erejük mindent elölről kezdeni és nem azért, mert öregek, hanem mert most már nem annak van itt az ideje. Korukhoz képest nagyon fiatalosak, mindketten jobban néznek ki, mint valaha. Rengeteget utaznak, és komolyan, ragyognak. És hát nem utolsó sorban eléggé hülyén is nézne ki, hiszen nagyszülők. Mondom mindezt persze úgy, hogy a szívük szakadna meg szerintem egy abortusztól. Bárhogy is döntsetek, rengeteg erőt kívánok, mert szükségetek lesz rá.
2015. júl. 2. 04:06
 16/38 anonim ***** válasza:
67%
Én nem vállalnám, 60-on túl lennék, mire felnőnek, sőt közel a 70hez. Ennyi idősen, hogy a gyerekek kirepültek, biztos nem kezdeném újra. Normális, hogy az ötvenhez közeledve már nem gyereknevelésre vágysz, hanem olyasmire, mint az utazgatás. Egy korábbi hozzászóló felrótta ezt neked, de nincs igaza. Ezek az érzések, vágyak természetesek. Nem is egy babáról van szó, hanem kettőről, jesszumpepi.
2015. júl. 2. 09:44
 17/38 anonim ***** válasza:
92%
Majd megírod hogy döntöttetek? Első
2015. júl. 2. 13:53
 18/38 anonim válasza:
73%
Szerintem nyugodtan megtarthatjátok
2015. júl. 2. 13:58
 19/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat! Vègül a fèrjemmel úgy döntöttünk,hogy megtartjuk őket,mert a fèrjem beleszerelmesedett az ultrahangos kèpekbe,ès körülöttünk is mindenki mondta,hogy nyugodtan megtarthatjuk őket.. A nagy lányaim is nagyon örülnek ès felajánlodták a segítsègüket.
2015. júl. 2. 14:06
 20/38 anonim ***** válasza:
80%
Jaj :) Gratulálok :)
2015. júl. 2. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!