Mi lenen az a helyzet/ok, ami miatt el se gondolkoznatok a baba megtartasan?
Nemigen tudok ilyet mondani.
Soha életemben nem voltam munkanélküli, hiszem, hogy a jég hátán is megélek, és egy gyereket is el tudok tartani.
Ha beteg lenne, küzdenék érte, bármi áron.
Ha nem lenne mellettem a férjem, akkor is megtartanám.
Őszintén, nem tudom elképzelni, hogy lemondjak a gyerekemről. Ami emberileg, fizikailag lehetséges, azt megtenném érte.
Ha beteg lenne, vagy nem lenne apukaja en sem tartanam meg, az anyagiak ha tul szukosek akkor sem.
Szerintem ha mindenaron megtartjuk, annak a levet sokszor a baba issza meg...
Ment azold kez mindenkinek!
Ha olyan betegsege lenne Amivel nem elhet teljes eletet.
Es talan ha megeroszakolnanak es abbol foganna gyermekem.
Anyagiak es AZ apa hianya nalam nem lenne ok,ha Mar voltam olyan felelotlen hogy nem vedekeztem megfeleloen..
No ha megeroszakolnak, akkor se tartanam meg, de ilyen rossz eszembe se jutott!
Elso: szerinted nincs olyan helyzet, hogy a baba eredekeben jobb, ha nem jon a vilagra?
Igen, vannak extrém szituk, mint az erőszak például, de elenyészően ritka az ilyen eset, az abortuszok nagy része nem ebből áll.
Sokszor kiderül, hogy a "baba érdeke" sokszor inkább "anya kényelme", semmint valódi érdek. Mikor lehet a halál az érdeke valakinek? Én ebben nem hiszek. Azt gondolom, hogy az életért küzdeni kell, mert a legnagyobb kincs. Akkor is, ha anya hibát követett el, és ezért életében mindig duplán kell dolgoznia, ha nem kényelmes neki munka mellett pluszt vállalni, akkor is, ha beteg a gyerek. A mai eszünkkel már tudhatjuk, hogy attól, hogy valaki nem úgy él, ahogy mi azt elképzeltük, attól még boldog lehet. Down kórosként, mozgássérültként, és sorolhatnám. Ez nehézség, igen, de nem nehezebb, mint meghalni és soha meg sem próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!