Negatív teszt, de elég bonyolult a helyzet. Lehet mégis baba? Többi lent.
Ha a fogamzásgátló után még a menzesz sem jött meg akkor nyilvánvalóan felborult a ciklusod. Az ovut én is jobban ereztem a gyógyszer abbahagyása után. A menzesz meg gondolj bele.. A gyógyszertől nem rendes menzesz van hanem művi un. megvonasos vérzés ami nem ugyanaz a menzesszel. Szóval az, hogy az első menzesz nem olyan volt mint szokott lenni az teljesen normális, nem terhesség miatt van.
Egyébként nekem nevetségesen minimális volt az első menzesz a bogyó után. És tuti nem voltam terhes.
De ha megnyugtat akkor persze csinálj holnap egy tesztet de szerintem negativ lesz, mivel volt menzesz.
Teszteltél azóta? Mi lett?
Szerintem most kezd helyreállni a hormonháztartásod, ezt jelzik a tünetek. A hosszú barnázás nem túl jó jel, ha nem változik pár hónapon belül menj hormonvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!