Miért gondoljak sokan azt, hogy egy nem várt gyereket meg
kell tartani akkor is ha senki nem örül neki?
Figyelt kérdés
Ne a védekezésre helyezzetek a hangsúlyt mert ha valaki szerencsétlen elődordulhat, hogy mellette lesz terhes. A kérdésem lényege az hogy miért gondoljak annyian hogy egy nőnek szülni kell ha terhes lesz ha akarja ha nem? Tegyük fel van egy betervezett gyerekszam amennyit fel tud egy pár tisztességesen nevelni, vagy egyszerűen sem az apa, sem az anya nem akarja. Ilyenkor jön az hogy add örökbe persze majd pont azért kilép egy nő a munkahelyeről végigcsinál 9 egészségügyileg nehéz hónapot hogy örökbeadja. Persze ha a szülők meggondoljak magukat az más a kérdés arról szól akik nem akarjak.
#30 "Lombikos nőként tettem egy kirándulást közétek,abortuszosok közé." - már bocsi, de ez mazochizmus... bocs a profán hasonlatért, de kb olyan, mint ha a hindu nézelődne a beefsteak-rajongók portálján... fölösleges önmagunkat kínozni, untig elég azt az alapvető dolgot elfogadni, hogy ahány ember, annyi vélemény, és mindenki a saját útját járja, a saját életét éli...
2015. máj. 27. 11:29
32/46 anonim válasza:
Teljesen igazad van utolsó.A magatok fajtát csak cinizmussal lehet kezelni.A lombikos voltam.
2015. máj. 27. 11:44
33/46 anonim válasza:
Kedves lombikos még mindig nem azok hibája, hogy te nem esel teherbe, akik nem is akarnak teherbe esni! Neked mennyivel lenne jobb, ha a szomszéd Mancika megszülné a nem kívánt gyereket? Semmivel...
2015. máj. 27. 12:06
34/46 anonim válasza:
Kedves "lombikos" (#32), én még nemigen láttam, hogy a "magunk fajta" - ahogy kedvesen mondtad:) - átjárna a meddőségi problémás topicokba az ottani nőket provokálni, meg a saját értékrendjükről győzködni... vagy egyáltalán hibáztatni őket a saját problémájáért... pedig ugye pont ugyanannyi alapja lenne is hozzá (= semennyi)
2015. máj. 27. 14:39
35/46 anonim válasza:
Kedves lombikos,
hol az érem túloldala?
azért mert te nem tudsz teherbe esni nem az a hibás, aki akarata ellenére is tud...azt sem hiszem, hogy neked jobb lenne, ha egy neked vadidegen nő megtartana egy általa nem kívánt terhességet...így nem is értem mit akarsz mondani...
Viszont volt egy barátnőm, aki 8 évig küzdött a gyerekért...végül 7 hónapoig ki sem szállt az ágyból, valahogy megmaradt... kb. a 10. terhessége volt.
Aztán két év múlva simán teherbe esett...na azt már nem vállalta...erre varj gombot....
2015. máj. 27. 16:49
36/46 anonim válasza:
A kíváncsiság motivált,hogy elolvastam a soraitokat.Láthatóan semmit nem érzékeltek önmagatokon kívül.Jobb is,ha az abortusz mellett vagytok.Mindenkinek jobb.
A lombikos.
2015. máj. 27. 20:41
37/46 anonim válasza:
Nézd, "lombikos", az abortusz MELLETT senki sincs... mi a kórságért lenne bárki is egy műtét mellett? Magyarországon még abortusz-klinika sincs, úgyhogy olyan se, aki kifejezetten ebből élne... mindenhol általános nőgyógyászati praxis egyik tevékenysége. A kérdés valójában pusztán annyi, hogy elfogadja-e az ember tudatos döntési jogát a saját reprodukciója felett, avagy nem.
2015. máj. 27. 21:41
38/46 anonim válasza:
Te amúgy érted hogy nem adhatom át a nem kívant terhesseget?
Az érem másik oldala történetesen a barátnőm is.Tudod mi az empátia?amikor hallgatod és te nem mondhatsz semmit nehogy megbantodjon,mert azt hiszi hogy csak vedekezni kell es ennyi az egesz.Az élet nem igazsagos es mindenkinek a sajat problemaja a legnagyobb es legigazabb.
2015. máj. 28. 07:35
39/46 anonim válasza:
Ha nincs tudatos dontesi jog akkor meddoseg kezeles sincs.
Akkor fogadjanak orokbe.
2015. máj. 28. 07:42
40/46 anonim válasza:
"Láthatóan semmit nem érzékeltek önmagatokon kívül."
Te talán igen?
-ÉN vagyok az áldozat!
-ÉN nem tudok teherbe esni!
-ENGEM sajnáljatok!
-Az ÉN gondomat ti egyszerű földi halandók föl sem foghatjátok!
-ENGEM nem érdekel más baja, csak az ENYÉM számít!
Tagadd nyugodtan, de ha nem így lenne, most nem itt osztanád az észt, másokon vezetve le a frusztrációdat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!