Miért gondoljak sokan azt, hogy egy nem várt gyereket meg kell tartani akkor is ha senki nem örül neki?
"Tudod a nők nagy többsége átesett már abortuszon." Mint, ha azt írtad volna: " Tudod a nők többsége átesett már a reggeli kávézáson."
Nem azt mondom, hogy nincsenek olyan helyzetek, mikor tényleg muszáj, de miért gondolkoznak ma ilyen sokan úgy, hogy az még nem élet, hogy teljesen természetes, és hétköznapi dolog az abortusz?
Nem tudhatom, de nagyon remélem, hogy soha nem kerülök ilyen helyzetbe, mert én életnek gondolom, és rettenetesen megviselne.
Amúgy Kérdező, nekem úgy hangzik a kérdés, mint ha Te saját magadról beszélnél.
mint mondtam es te is ,nem tudhatjuk mit hoz az elet.ha veletlenul (nem.kivanom) abortuszra kenyszerulsz ,majd szeretned ,hogy vegignezessek veled ,csak mert igenis van ilyen?!
nem olyan termeszetes dolognak allitom be mint egy reggeli kavezast ,de hat most mit mondjak amiota vilag a vilag tobbmillio nemkivant terhesseget szakitottak meg ,igy vagy ugy.ne ertsetek felre,nem partolom es ne ezt a modszert hasznalja valaki mint "fogazmasgatlast" .sajnalom a meg nem szuletett magzatokat es az ertelmes noket akik aterzik tettuk sulyat ,mert egeszen biztos hogy nekik sem konnyu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!