Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért gondoljak sokan azt,...

Miért gondoljak sokan azt, hogy egy nem várt gyereket meg kell tartani akkor is ha senki nem örül neki?

Figyelt kérdés
Ne a védekezésre helyezzetek a hangsúlyt mert ha valaki szerencsétlen elődordulhat, hogy mellette lesz terhes. A kérdésem lényege az hogy miért gondoljak annyian hogy egy nőnek szülni kell ha terhes lesz ha akarja ha nem? Tegyük fel van egy betervezett gyerekszam amennyit fel tud egy pár tisztességesen nevelni, vagy egyszerűen sem az apa, sem az anya nem akarja. Ilyenkor jön az hogy add örökbe persze majd pont azért kilép egy nő a munkahelyeről végigcsinál 9 egészségügyileg nehéz hónapot hogy örökbeadja. Persze ha a szülők meggondoljak magukat az más a kérdés arról szól akik nem akarjak.
2015. máj. 24. 09:52
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
20%
Nem annak linkeltem,aki sajnalta a babat, hanem annak, aki szerint nem szamit es nem elet, amig meg nem szuletett.
2015. máj. 24. 10:40
 12/46 anonim ***** válasza:
14%
6-os igen,alà tudom tàmasztani Ceizel Endre abortusz alatt magzatrol keszult videojaval.youtuben fennt van,nem a legjobb minosegben,de anno suliban levetitettek nekunk.néma sikoly a cime,mert amikor elkapjak a magzatot,kinyitja a szajat,mintha kiáltani akarna. Plusz a terhesseg hetrol hetre oldalon is fent van hogy szinte fogantatastol van mar eletosztonuk.
2015. máj. 24. 11:19
 13/46 anonim ***** válasza:
37%
Pedig kell ilyen videó!! Igen is legyen tisztában azzal mi hogy zajlik.. miért csak az anya szemszögéből fontos látni a dolgokag???
2015. máj. 24. 11:24
 14/46 anonim ***** válasza:
23%

"Tudod a nők nagy többsége átesett már abortuszon." Mint, ha azt írtad volna: " Tudod a nők többsége átesett már a reggeli kávézáson."

Nem azt mondom, hogy nincsenek olyan helyzetek, mikor tényleg muszáj, de miért gondolkoznak ma ilyen sokan úgy, hogy az még nem élet, hogy teljesen természetes, és hétköznapi dolog az abortusz?

Nem tudhatom, de nagyon remélem, hogy soha nem kerülök ilyen helyzetbe, mert én életnek gondolom, és rettenetesen megviselne.

Amúgy Kérdező, nekem úgy hangzik a kérdés, mint ha Te saját magadról beszélnél.

2015. máj. 24. 15:12
 15/46 anonim ***** válasza:
55%

mint mondtam es te is ,nem tudhatjuk mit hoz az elet.ha veletlenul (nem.kivanom) abortuszra kenyszerulsz ,majd szeretned ,hogy vegignezessek veled ,csak mert igenis van ilyen?!

nem olyan termeszetes dolognak allitom be mint egy reggeli kavezast ,de hat most mit mondjak amiota vilag a vilag tobbmillio nemkivant terhesseget szakitottak meg ,igy vagy ugy.ne ertsetek felre,nem partolom es ne ezt a modszert hasznalja valaki mint "fogazmasgatlast" .sajnalom a meg nem szuletett magzatokat es az ertelmes noket akik aterzik tettuk sulyat ,mert egeszen biztos hogy nekik sem konnyu!

2015. máj. 24. 16:39
 16/46 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Csak belegondoltam milyen rossz lehet úgy terhesnek lenni, hogy nem akarja az egészet. Aki pedig azt mondja hogy mindegy neki hogy milyen pasinak, hány évesen szül az hazudik.
2015. máj. 24. 17:17
 17/46 anonim ***** válasza:
56%
Jajj imádom ezeket a "menekülő magzatos" kommenteket! ="D A legszörnyűbb, hogy ezt tényleg el is hiszik... Csapjatok már föl egy élettan könyvet!
2015. máj. 24. 18:21
 18/46 anonim ***** válasza:
52%
igen ,igazat adok a 17es valaszolonak mellesleg ,szerintem is manipulalt felvetel az ilyen ,nem hiszek benne ,hogy "sikolt" a magzat.de ezt mar le sem mertem irni mert meglincselnek erte.
2015. máj. 24. 18:26
 19/46 anonim ***** válasza:
84%
Mert mas nemiszervevel konnyu elverni azt a bizonyos csalant
2015. máj. 24. 18:27
 20/46 anonim ***** válasza:
60%
u de buták itt sokan..kb olyan szinten hogy szappantól lehetek e terhes..
2015. máj. 24. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!