Miért gondoljak sokan azt, hogy egy nem várt gyereket meg kell tartani akkor is ha senki nem örül neki?
17
a "Primitív reflex" felel az élet védelméért, azért, hogy a magzat menekül, ha veszélyben érzi magát, nagy nehezen megtaláltam, már a 8. terhességi héttől működik ez a reflex.
szóval nem hamisított videofelvételekről van szó.
Ha már emlegették itt a Czeizel professzort, akkor én a kérdésre azt felelném, amit ő is mondana valószínűleg: Az élet a fogantatással kezdődik. Erkölcsileg pedig az élet ellen irányuló bármely cselekedet, az bűn. Amit viszont nem értek a kérdésedben:
1. Ha már nem akar valaki gyereket, miért nem kötteti el magát?
2. Miért kellene a nőnek, aki örökbe kívánja adni a gyerekét, kilépni a munkahelyéről? Ha nincs amúgy egészségügyi probléma, akkor természetesen végig dolgozhat a terhes nő. Ha meg van, akkor is mehet táppénzre.
3. Aki annyira nem akar gyereket, miért nem védekezik mondjuk duplán? Gyógyszer és gumi együtt esetleg?
"Ha már nem akar valaki gyereket, miért nem kötteti el magát?"
Ez látod egy remek kérdés! Rögtön meg is válaszolom. Azért kérlek, mert hála csodás kormányunknak nem lehet! Illetve lehet, ha valaki már szült 3 gyereket vagy elmúlt 40. A kétgyerekes 30 éves meg akassza föl magát.
#26, gobndoltál már arra, hogy nem a te feladatod eldönteni azt, hogy más mit tegyen, és mit ne tegyen - sőt indoklással se tartozik senki számodra, hogy valamit miért tesz, és valamit miért nem tesz.
Czeizel meg különösen jól mutat konzi ikonként, mindig erőt követel, hogy ne röhögjek fel...
(ha nem lennél képben esetleg: A genetikus 66 éves volt, amikor szerelmes lett a 23 esztendős lányba. Ennek tizennégy éve. Dóra két gyereket szült a tudósnak
„Nem volt egyszerű a helyzet. Házas, családos emberként más nőbe szeretni soha nem az. Idős korban egy egyetemista lánnyal viszonyt létesíteni különösen nem az. (...) Elmondtam neki, hogy nem válok el, nem hagyom el a feleségemet, aki akkor már csaknem harminc éve mellettem volt, és szeretett, meghurcoltatásom alatt is társam volt. Bizonyára nem gondoltam, hogy kapcsolatomnak Dórival ilyen komoly folytatása lesz” – írta a professzor arra utalva, hogy szeretőjétől két gyermeke is született, a kisebbik teljes titokban, tavaly augusztusban.")
Lombikos nőként tettem egy kirándulást közétek,abortuszosok közé.A beszélgetés mélypontja talán a 25-ös volt.
Valódi kommentet nem fűznék hozzá,hiszen nem is lehet.Azt mindenesetre ajánlanám mindenkinek,hogy az érem túloldalát is nézze meg.Mindenkinek jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!