Ilyen helyzetben melyik félnek kellene engedni?
Figyelt kérdés
Én nem akarom megtartani, apuka igen. Ő dolgozik, alig van itthon. Konkrétan minden felelősség rám hárul. De mégis, most ha megtartom kicseszek magammal, ha meg nem akkor apuka neheztel. Volt valaki ilyen helyzetben? Auka már azt is mondta hogy sorsoljuk ki hogyan tovább.2015. máj. 11. 10:07
21/27 anonim válasza:
Èn ebben a helyzetben a kérdezőnek adok igazat ! Biztos , hogy nem vállalnám a 4. gyermeket !!! Azon lennél , hogy a meglévő 3 - nak becsülettel megadjak mindent ( èppen elég őket is ruházni , taníttatni , ) , s igen lehet önzőnek tartani , magamra is gondolnék , nem akarnék megint a 0- ról előrről kezdeni mindent .
22/27 anonim válasza:
Hát akkor vetesd el! Mi a kérdés? A többiek szépen felvázolták!
23/27 anonim válasza:
itt az a kérdés, hogy ha elveteted és az apuka elhagy, amihez ugye joga van akkor egyedül bírnál -e három gyerekkel. Mert ugye a nőnek joga van az abortuszhoz a férfinak meg eldönteni az után is vele marad-e.
24/27 A kérdező kommentje:
Azt mondja velem maradna, mert szeret, de többé nem lennék nő a szemében.
2015. máj. 12. 14:38
25/27 anonim válasza:
... vagy esetleg az a kérdés, hogy ha megszülöd, besokallsz és lelépsz - amihez pont ugyanúgy jogod van, mint apukának - akkor apuka bír-e egyedül a munkával és a 4 gyerekkel... köztük egy csecsemővel...
26/27 A kérdező kommentje:
Teljességgel lehetetlen, hogy ő gyereket neveljen. Még egy pelenkát is fél óra alatt cserél, akkor sem szakszerűen van a gyereken!
2015. máj. 12. 14:45
27/27 anonim válasza:
Nálunk is hasonló helyzet, apuka megtartaná, én nem. Neki esze ágában nem volt azt mondani, hogy sorsoljuk ki, elmondtam neki az érveimet, megértette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!