Mit tennétek az alábbi helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy két éves kislányom,elég nehezen jôttem bele az anyaságba,nehezen jôttem bele az anyaságba,kicsit depressziós is lettem,a párlapcsolatom romokban,de védekezés mellett zerhes lettem.a párom kezdettôl fogva azt mondja,hogy nem tudjuk most megtartani,de tudom hogy rám fogja hárítani az egésuet és mondennek vége lesz kôztunl.ha megtartanám sem hiszem hogy lehetne még normális a kapcsolatunl,két éve kulon agyban alszunk,minden hetveget kulon toltunk,havonta felhozza,hogy nem akar velem maradni.kikészultem,úgy érzem nem tudnék még egy gyereket.normálisan nevelni,nem tudom mi lesz velunl,sem lelkileg sem anyagilag nem tudol még egy gyereket vállalni,ugyanis csak gyesre szamithatok és még tobb mint harom ev kiesést jelent...most kezdtem el munkat keresni:(2014. nov. 25. 19:50
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a rengeteg hiba miatt,telefonról írok.
2014. nov. 25. 19:51
2/11 anonim válasza:
Azok alapján,amit leírtál én abortuszra mennék.
3/11 anonim válasza:
Egyértelműen abortusz. Ha nem lesz munkád, akkor ezt az egyet sem tudod felnevelni, hogyan tartanál el egy másikat is?
4/11 anonim válasza:
Én megtartanám a helyedben, nem bírnám elvetetni. Örökbeadásra gondoltál? Ha fehérek vagytok azonnal örökbefogadná egy babára vágyó pár.
5/11 anonim válasza:
Nem lehet egy gyereket szeretetből meg sajnálatból felnevelni. Egyébként nem értem meg hogy ha már a pasid annyira se becsül hogy egy ágyban aludjon veled akkor miért nem hagyod el, és miért fekszel le vele? Nincs önbecsülésed?
6/11 anonim válasza:
Én megtartanám a helyedben. Kérj segítséget szüleidtől ha lehetséges Költözz el hozzájuk ha megoldható,de egyépként vannak anyaotthonok és vannak családsegítők is.Nem a gyermek tehet rola hogy ilyen helyzedben fogant meg nem neki kellene megszivni.Egyépként én is majdnem ilyen helyzetben voltam.Igaz nálunk nem volt és remélem nem is lesz külön alvás meg semmi.Pároddal nem lehet már sehogy megbeszélni a dolgokat? Ha nem alszotok együtt akkor hogyan jött össze a baba?Megcsalt már?Én rég ott hagytam volna a helyedben mikor még nem volt képpben a baba.
7/11 anonim válasza:
Én nem tartanám meg, de ez én vagyok neked kell tudnod. Neked már van egy két éves gyereked akiért felelősséget kell vállalnod én így állnék hozzá.
8/11 A kérdező kommentje:
Kôszônôm a válaszokat.igazából valahogy úgy gondolom,ahogy az utolsó írta,de mégis fáj.de bennem van az,hogy ha esetleg egyedul maradok,hogy nevelek gyesbôl 2 gyereket Szerintetek milyen hatassal van egy rossz kapcsolatra egy nem jokor erkezo gyernek?van esely,hogy jora forduljon minden?
2014. nov. 26. 11:17
9/11 anonim válasza:
Nezd kerdezo en meg nem lattam olyan rossz kapcsolatot ami a gyerektol megjavult volna.
10/11 anonim válasza:
Azért ne küldjétek már abortuszra rögtön, hiszen mégis csak egy gyerek életéről van szó. Az anyagiakról annyit, hogy nem csak te tartozol felelősséggel a gyerekért, hanem az apa is, aki, ha külön is mentek, köteles gyerektartást is fizetni. Ha elmész abortuszra, az lelkileg neked jobb lenne? Meg tudnád tenni? Nem mennél tönkre ebben? Ezt is mérlegelni kell, mert a későbbi életedet ugyanúgy meghatározza ez, mint, ha megtartanád a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!