Hogyan dontenetek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatotok harom evig egy olyan dolog miatt szakitottatok ami nem rajtattok mult o volt eletetek szerelme. Sajnos a sors ugy hozta hogy evekig nem talalkoztatok egymassal. Megismertel egy masik ferfit akivel vedekeztetek rendesen. Mig nem tudtad hogy terhes vagy talalkoztal azzal a ferfival aki eleted szerelme volt kibekultettek. A gyerek nem attol a ferfitol van akit szeretsz es rendes modszerrel vedekeztetek a masik pasival. Mit tennetek ebben az esetben megtartanatok a gyereket, vagy a szerelmet valasztanatok?Orokbeadast ne irjatok.2014. nov. 21. 21:15
1/22 anonim válasza:
Én nem értem, most akkor kivel nem védekeztél? Én amúgy megtartanám.
3/22 anonim válasza:
Ha életed szerelme, akkor a gyerekkel együtt is szeretni fog, nem enged el téged. Ha meg nem akarja a gyereket, akkor annyira nem szeret téged sem, ergo, nem lehet az életed szerelme és más valakit kellene keresned.
4/22 A kérdező kommentje:
Vedekezes mellett tortent azzal a pasival akivel idokozben kapcsolat volt. Attol aki az igazi nem lehet.
2014. nov. 21. 21:26
5/22 anonim válasza:
Csak akkor tartanám meg, ha az apával összeházasodnák. De ha egy másik férfivel akarnék szexuális kapcsolatot, akkor nem varrnék a nyakába egy gyereket.
6/22 anonim válasza:
Nehéz ügy.. de ha már kibékültetek... akkor mindenképp döntő hogy ő hogy áll hozzá? Ha meg nem akar a gyerekkel akkor a másikkal meg a gyerek miatt kényszerbéke lenne? És ha meg az apuka sem akar már úgy foglalkozni veled, mert ott hagytad? benne van a pakliban hogy 2 szék közé.. de én mindenképp megtartanám. Csak jól alakul ha szeretitek igazán egymást akkor én szurkolok!!! De durva... bonyolult nagyon..
7/22 A kérdező kommentje:
A gyerek verszerinti apjaval nem lesz bekules. Vegul is meg nem tudja de az is lehet hogy elfogadja az igazi nem? Attol hogy nem az o gyereke? Vagy ez eselytelen?
2014. nov. 21. 21:44
8/22 anonim válasza:
Nem hiszem hogy az lenne életem szerelme akivel már egyszer szakítottam, így tovabb keresgelnek. A babàt meg ha fel tudom nevelni egyedül megtartanAm, ha nem nem, és átgondolnam a védekezést, mert ha terhes lettem valamit nagyon nem jól csinAltunk...
9/22 anonim válasza:
Én mindenképpen először beszélnék életem szerelmével. Jobbik esetben elfogadja a gyereket is. Vagy azt mondaná, hogy nem fogadja el a gyereket, és akkor eszerint lehet mérlegelni. Ha végül amellett döntesz, hogy nem tartod meg, akkor sem lehet eltitkolni, és egy ilyen nagy titokkal indítani egy komoly kapcsolatot.
10/22 anonim válasza:
hát ha apukával semmiképp sem lenne békülés és életem szerelme sem fogadna el a babával, én elvetetném.. nem vállalnám be egyedül de akkor az biztos hogy az a szerelem is gyűlöletté változna nem kéne akkor az a pasi nem szeret igazán... és ki tudja..később is nem e hagy ott elvégre nem az ő gyermeke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!