Hogyan dontenetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Volt egy kapcsolatotok harom evig egy olyan dolog miatt szakitottatok ami nem rajtattok mult o volt eletetek szerelme. Sajnos a sors ugy hozta hogy evekig nem talalkoztatok egymassal. Megismertel egy masik ferfit akivel vedekeztetek rendesen. Mig nem tudtad hogy terhes vagy talalkoztal azzal a ferfival aki eleted szerelme volt kibekultettek. A gyerek nem attol a ferfitol van akit szeretsz es rendes modszerrel vedekeztetek a masik pasival. Mit tennetek ebben az esetben megtartanatok a gyereket, vagy a szerelmet valasztanatok?Orokbeadast ne irjatok.
2014. nov. 21. 21:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A terhesség akkor jött létre, amikor már találkozgattatok az "igazival"? Vagy előtte? Ha nem történt megcsalás, talán el tudja fogadni a szerelmed, hogy mástól vagy terhes... Ha nem, fogalmam sincs, mit csinálnék. De azért illene tudatni az apukával is a dolgot. Egyik pasi sem tudja még?
2014. nov. 22. 10:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Hat en nem hiszem, hogy egy futo kapcsolatbol megtartanek egy gyereket. Ugy veszem ki a szavaidbol,hogy te ezt a masik pasit fele annyira sem szereted mint eleted szerelmet. Viszont, orokre a reszed maradna, hisz o a gyerek apja. Amugy vele is kene eloszor beszelned! Egyaltalan mit szeretne? Akarja a babat vagy nem? Az O szava legyen a donto, ne pedig a masike.
2014. nov. 22. 11:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Sikerult beszelni az a ferfi akitol a gyerek van nem orul neki,nem akar apa lenni. Mondjuk a parom velemenye fontosabb ot lesokkolta a dolog hogy ilyen szerencsetlen helyzetbe kerultunk. Azt mondja hogy mas lett volna ha ugy talalkoztunk volna hogy mar van egy gyerek,o kozos gyereket akart. De most osszezavarodott atgondolja az egeszet. Igazabol lehet hogy eltudna fogadni a helyzetet csak most nagy sokk volt ez neki, es eleg rossz hogy ilyen helyzetbe kerultunk.
2014. nov. 22. 13:06
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

Akkor mi a kerdes?

Ostobassag gyereket vallalni igy, barmennyire is nem tetszik egyeseknek a velemenyem.

Az apa nem akarja, a pasid bizonytalan.

2014. nov. 22. 13:32
 15/22 anonim ***** válasza:
En mindent vegiggondolnek jo alaposan. Nehogy megband a dontest barmi is lesz vegul nehez ugy.
2014. nov. 22. 17:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Megtartanám mindenképp, hiszen az a kicsi jövevény nem tehet róla, hogy nektek hogy alakult a szerelmi életetek! Az abortusz gyilkosság, akárki akármit mond! Nagyon sok nő számol be arról, hogy elvetette az egészséges magzatot és utána rémálmai vannak, ezzel az iszonyú lelkiismerettel kell leélnie az életét és talán soha többé nem lehet gyereke!
2014. nov. 25. 09:47
 17/22 anonim ***** válasza:

Es miutan a kicsi joveveny megszuletik, mit csinaljon a kerdezo? Mit csinaljon az apa? Es a parja? Oket miert nem veszed szamitasba?

Oszinten. A ferfiak tobbsege nagyon nehezen kezd el gondoskodni mas gyerekerol plane egy csecsemorol.A kerdezo baratja, gondolom nagyon nem igy gondolta az egeszet. Az apa nem akarja a gyereket. Sajnalatos, hogy ot senki sem veszi figyelembe. 18 evig minimum fizethet egy nem kivant gyerekert! De jo neki! A kerdezo , meg rosszabb esetben egyedul marad egy gyerekkel az oldalan. Es tengetheti az egyedulallo anyukak nehez eletet.

Hmm , en igy tenyleg nem latom ertelmet a gyerek vallalasnak, bar ez en vagyok.

2014. nov. 25. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:

18-as. A gyereket akkor kell sajnálni, ha megszületik és nem szerető családban, megfelelő anyagi körülmények között nő fel. Az pedig nem igaz, hogy sok anyának nem lehet abortusz után gyereke. Ma már biztonságosan végzik, is ezer közül egy,aki meddő lesz.

Könnyű úgy tanácsot adni, hogy nem te vállalod a felelősséget a gyerekért, az eltartásáért.

A helyedben elvetetném a gyereket. Egyik férfi sem akarja, és a gyerek mellett te sem tudsz majd évekig dolgozni,.

2014. nov. 25. 20:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Jaj , kérlek. Vedd le a szemellenzőt és légy szíves ne sértegess, csak azért mert nem egy véleményen vagyunk!

Reálisan látom a helyzetet, és szerintem ilyen hátérrel nem kéne gyermeket vállalni. Igen lehet a babán kívűl sajnálni(bár nem ezt írtam, olvasd el még egyszer a válaszom) , ezt a három másik szerencsétlen embert is.

Látszik, hogy vmi elvakult, fanatikus nő lehetsz. Csak a gyerektartás mi? Ohh mi az! Persze, emelett ha már megszületik, jár mellé plussz felelősség is, amit azért minden jóérzésű ember kötelességének érez. Csak sajnos itt ebben esetben kényszerből jönne, ellenben a saját ,hatázott döntés miatt(tudatos gyerekvállalás).

Amúgy nem tudom, Te csak úgy szimplán elolvastad a kérdést, és egyből jöttél háborogni vagy a válaszokat is? a kérdező, leírta, védekeztek.

A másik pasit pedig meg tudom érteni, én sem akarnám más gyerekét nevelni, akármennyire is szeretem az illetőt. Tudom nehéz elhinni, de ez van. Sokan inkább nemet mondanak egy gyerekes anyukára/apukára, mert nem tudnak alkalmazkodni, és mert nem akarják "más felelősségét" is a nyakukba venni. Már pedig ez elkerülhetetlen lenne. De ettől még senki sem rosszabb ember.

Na de, hagyjuk, gondolom az én szavamra úgy sem adsz hisz minden csak a pénz körül forog számomra. :) Nevetséges( nagyon érdekelne, hogy ezt honnan vetted).

2014. nov. 25. 21:23
 20/22 anonim ***** válasza:

Lám, törölték a válaszod.

(*háttér, emellett, -miatt.)

2014. nov. 25. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!