Hogyan dontenetek ebben a helyzetben?
Akkor mi a kerdes?
Ostobassag gyereket vallalni igy, barmennyire is nem tetszik egyeseknek a velemenyem.
Az apa nem akarja, a pasid bizonytalan.
Es miutan a kicsi joveveny megszuletik, mit csinaljon a kerdezo? Mit csinaljon az apa? Es a parja? Oket miert nem veszed szamitasba?
Oszinten. A ferfiak tobbsege nagyon nehezen kezd el gondoskodni mas gyerekerol plane egy csecsemorol.A kerdezo baratja, gondolom nagyon nem igy gondolta az egeszet. Az apa nem akarja a gyereket. Sajnalatos, hogy ot senki sem veszi figyelembe. 18 evig minimum fizethet egy nem kivant gyerekert! De jo neki! A kerdezo , meg rosszabb esetben egyedul marad egy gyerekkel az oldalan. Es tengetheti az egyedulallo anyukak nehez eletet.
Hmm , en igy tenyleg nem latom ertelmet a gyerek vallalasnak, bar ez en vagyok.
18-as. A gyereket akkor kell sajnálni, ha megszületik és nem szerető családban, megfelelő anyagi körülmények között nő fel. Az pedig nem igaz, hogy sok anyának nem lehet abortusz után gyereke. Ma már biztonságosan végzik, is ezer közül egy,aki meddő lesz.
Könnyű úgy tanácsot adni, hogy nem te vállalod a felelősséget a gyerekért, az eltartásáért.
A helyedben elvetetném a gyereket. Egyik férfi sem akarja, és a gyerek mellett te sem tudsz majd évekig dolgozni,.
Jaj , kérlek. Vedd le a szemellenzőt és légy szíves ne sértegess, csak azért mert nem egy véleményen vagyunk!
Reálisan látom a helyzetet, és szerintem ilyen hátérrel nem kéne gyermeket vállalni. Igen lehet a babán kívűl sajnálni(bár nem ezt írtam, olvasd el még egyszer a válaszom) , ezt a három másik szerencsétlen embert is.
Látszik, hogy vmi elvakult, fanatikus nő lehetsz. Csak a gyerektartás mi? Ohh mi az! Persze, emelett ha már megszületik, jár mellé plussz felelősség is, amit azért minden jóérzésű ember kötelességének érez. Csak sajnos itt ebben esetben kényszerből jönne, ellenben a saját ,hatázott döntés miatt(tudatos gyerekvállalás).
Amúgy nem tudom, Te csak úgy szimplán elolvastad a kérdést, és egyből jöttél háborogni vagy a válaszokat is? a kérdező, leírta, védekeztek.
A másik pasit pedig meg tudom érteni, én sem akarnám más gyerekét nevelni, akármennyire is szeretem az illetőt. Tudom nehéz elhinni, de ez van. Sokan inkább nemet mondanak egy gyerekes anyukára/apukára, mert nem tudnak alkalmazkodni, és mert nem akarják "más felelősségét" is a nyakukba venni. Már pedig ez elkerülhetetlen lenne. De ettől még senki sem rosszabb ember.
Na de, hagyjuk, gondolom az én szavamra úgy sem adsz hisz minden csak a pénz körül forog számomra. :) Nevetséges( nagyon érdekelne, hogy ezt honnan vetted).
Lám, törölték a válaszod.
(*háttér, emellett, -miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!