Ti hogy dontenétek, vagy esetleg dontottetek hasonló helyzetben?
Én azt tenném, amit a doki mond.Ha császár, akkor császár.Ő tudja, hogy vagy tok biztonságban mindketten.
31 hkm
Első babám hasonló körülményekkel született,elhúzódó vajúdás,másodlagos fájásgyengeség,végül vákum. Nagy gátseb,a gyerek kulcscsontja eltört,a feje mint egy tojás.3700g volt. Második gyerkőcnél orvost váltottam. Úgy kerestem a dokit,h ha bármi gond lenne nem egyezek bele a vákumba, inkább császár legyen.A babót túlhordtam,úgy indították.Pár órát vártak,látták,h nagy lesz,toltak a műtőbe.4500g-os babát nem tudtam volna megszülni.3.gyerkőc 12 év elteltével:sima szülést szerettem volna.szintén túlhordás,de végül elment a magzatvíz.10 óra vajúdás után megint irány a műtő.Nem kockáztattak az előző varrat miatt. Tudom milyen a vákum,milyen a császár. Ha a 3. babónál vákum és császár között nekem kellett volna választani a császárt választottam volna.
Talán te is nekiindulhatsz úgy, h sima szülés,de ha úgy látod-látják nem megy visznek a műtőbe.
Én azt hiszem megbíztam a dokimban, így nem kételkedtem abban sem, amikor a második babánknál azt mondta, hogy irány a műtő. Mondjuk nekem nem hiszem, hogy sok beleszólásom lett volna. (alacsony szívhang miatt)
Egy jó ismerősöm viszont hasonló helyzetben volt, mint Te. Az első szülésére nem tud nagy örömmel visszaemlékezni... Így dokit váltott a második szülésre, és megbeszélték, hogy császár lesz.
Szerintem, ha szeretnéd, próbáld meg a sima szülést, ha közben gond lenne, úgyis vinnének a műtőbe. Ha viszont nagyon félsz, akkor azt is mondhatod a dokidnak, hogy Te császárt szeretnél. Egyik sem rossz választás - szerintem.
hát nehéz kérdés.
én azt tudom hogy mindenki rávágja hogy a második könnyebb,hát nekem halálfélelmem volt mindketten nagyon megszenvedtük de itt vagyunk és a problémák nem feltétlen a korházban derülnek ki hanem 1-2hó múlva otthon.-
és bár hülyén hangzik de hetekig előtte azt mondogattam hogy rossz előérzetem van,hetekig mondogattam hogy nem lesz egyszerű majd meglátjátok még leírtam a pin-kod-t is mindenhez ha nem jönnénk haza és eldugtam,mikor bár bent voltam akkor mondtam meg hova tettem.
nem írom le felesleges téged ezzel fárasztani csak figyelj magadra és ha megbeszélitek a dokival és mond valamit azonnal figyelj a szívedre hogy megnyugszol-e mikor közli a császárt vagy inkább sajnálod.
hidd el valahol már magadban tudod mit szeretnél és súgja a baba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!