Betöltött 36 hetesen,1 ujjnyira kinyílva (1110-es értékkel), folyamatos hüvelyi hasogatás mellett, mennyi lehet még hátra? Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
42-ig bezárólag bármennyi.
Ez a legnehezebb időszak, mert egyre több a kellemetlenség, de a baba tudja, mennyi időre van szükségre, a mamának meg türelemmel kell várni.
Második babámmal félidőtől nyitva voltam, 35-38/39-ig ilyen és még nehezebb állapotban, rendszeres jóslófájásokkal telt az idő.
Kitartás!
ezt szerintem sem lehet igazán megmondani,megjósolni.nekem a doki azt mondta 36 hetesen(akkor voltam 1111),hogy max 2 hét és meglesz.38 hetes uh-n meglepődött mkor meglátott még egyben,aztán 41 hetesen szültem.hüvelyi hasogatás nekem kb a 32.hét körül kezdődött.volt hogy olyan volt,mntah kést döftek volna fel.
kitartást neked,már nemsok van hátra.
könnyű szülést.
Szia! Én 36 hetesen szűk 3 ujjnyira voltam nyitva, a szülésznőm meg is rémült egy kicsit. Mivel 3 poronty várt itthon, haza engedtek. Azt mondta, hogy szerinte azon a héten megszülök. Nagyon megijedtünk. Szerencsére tévedett és kihúztam a 38. hétig.
Könnyű szülést kívánok!
Üdv: egy 4 gyermekes édesanya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!