Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell/tudnád a 'nagy' szerelmed engedni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Két felnőtt ember egymásba szeret de sok tényező van ellenük(korkülönbség, egyéb dolgok). A Ők viszont imádják egymást, az egész életüket egymással szeretnék leélni, most először szerelmesek. El kéne szerintetek hagyniuk egymást a külvilág és a racionális érvek miatt? Komoly válaszokat szeretnék ha lehet. Mert a többség rögtön rá mondja, hogy hagyd el vagy éljetek boldogan nem számít semmi. De ez nem ilyen egyszerű! Köszönöm előre is.2009. júl. 11. 17:37
1/11 anonim válasza:
Nehéz..hát sok mindentől függ..mennyi is az a korkülönbség..meg hány évesek vagytok..és ilyenek.. de ha tényleg úgy érzitek,hogy szerelemesek vagytok,és ezt más nem tudja elfogadni..akkor ne foglalkozzatok velük..az a lényeg h boldogak legyetek:)
Sok sikert;-)
2/11 anonim válasza:
nem írtál semmi konkrátat,így nem lehet segíteni.
3/11 anonim válasza:
Ha korrekt válaszokat szeretnél, igen is írd le, miért nem olyan egyszerű?!.............Merthogy az!!!:D
4/11 A kérdező kommentje:
Az összes dolgot azért nem szertném leírni mert túlbonyolult , sokan félreértelmeznék és azonnal a szakítás mellett 'döntenének'. A korkülönbség közel 30 év, anyagilag más szinten állnak(egyik gazdag másik nem, nem annyira tudnak egymás helyzetéről mert a pénz nem érdekli őket) És még van egy-két dolog. őket ez nem érdekli mert a kkülönbség ellenére hasonló az ízlésük mindenben, gondolkodásuk stb. Imádnak együtt lenni.
2009. júl. 11. 17:52
5/11 A kérdező kommentje:
Nem a pénz miatt vannak együtt. A férfi azért nem tud a nő szegénységéről mert a nő családja 'gazdag' csak nem tartja a szüleivel a kapcsolatot. Inkább dolgozik és a saját pénzéből él. Nem a pénz miatt van a férfival!!!
2009. júl. 11. 17:55
6/11 anonim válasza:
Költözzetek össze , ne foglalkozzatok a környezettel:) és próbáljatok boldogok lenni. am te hány éves vagy?
7/11 anonim válasza:
ö...hát vannak a sztárvilágban is nagy korkülönbségek,ez nem szakító ok.
az viszont igemhogy hazudik a párjának...ha őszinte lenne,akkor biztos megértené,hogy ha kéne akkor lenne pénze és nem azért van vele,hogy kihasználja...de így...a hazugság mindent megöl...
8/11 anonim válasza:
miért irsz T/3ban?:O meg eléggé bonyolult..hogy őszinte legyek nem is értem.. de ahogy érzed..az a lényeg,hog boldogak legyetek..és ha szeretitek egymást,nemtudom miért irsz ennyit a pénzről?az nem számít..
9/11 anonim válasza:
Figyelj szerintem ha szeretitek egymást akkor nincs gond,nagyon nehéz lenne egy pár évig a kapcsolatotok,sok ismerősötök összesúgna a hátatok mögött,megszólnának titeket,és nektek ezt türelmesen kellene bírni,és mindezt úgy hogy ki kellene tartanotok egymás mellett.De idővel az emberek elfogadnák,megszoknák!Szerintem az emberek véleményével nem is kell foglalkozni mert aki szeret az mellettetek áll,segít titeket,aki meg nem azzal nem is érdemes törődni.Nekem ez a véleményem ha szereted tarts ki mellette!
10/11 anonim válasza:
ő hát minket is cseszegetnek a korkül.miatt...én vagyok az idősebb(lány),aztán mi már 8 hónapja együtt vagyunk és nem érdekel minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!