Ilyen helyzetben melyik félnek kellene engedni?

Figyelt kérdés
Én nem akarom megtartani, apuka igen. Ő dolgozik, alig van itthon. Konkrétan minden felelősség rám hárul. De mégis, most ha megtartom kicseszek magammal, ha meg nem akkor apuka neheztel. Volt valaki ilyen helyzetben? Auka már azt is mondta hogy sorsoljuk ki hogyan tovább.
2015. máj. 11. 10:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Muszáj lenne valami közös megegyezés, érvek és ellenérvek felsorolásával.
2015. máj. 11. 10:17
 2/27 anonim ***** válasza:
55%
A nő dönt ebben mindig. Neki kell akarni vagy nem akarni. Az ő teste, az ő élete. Ha te kicseszesnek érzed, ne vallald, bármit is akar a férfi.
2015. máj. 11. 10:17
 3/27 anonim ***** válasza:
58%
Kisorsolni?! Gratulálok az eszetekhez!
2015. máj. 11. 10:18
 4/27 anonim ***** válasza:
69%

Huha, hát ez nehéz helyzet! Az a baj, ha az egyikőtök nyer, a másik veszít, a kapcsolatotok viszont mindenképpen sérül.

Nekem volt abortuszom, akkor és ott az tűnt a jó megoldásnak, mégis megkérdezem, tényleg nem fér bele a baba a jelenlegi életetekbe? Kérdésem természetesen költői, mivel nem ismerem a körülményeiteket, de ha ismernélek, sem lenne jogom megmondani, mi a helyes, ne adj isten ítélkezni bármelyikőtök felett.

Viszont téged is megértelek!Nálam pl az a helyet, szó szerint nem tudnék fizikailag elviselni még egy terhességet, és a türelmemnek is a végén járok két pici gyerekkel.

Közhely, de sok beszélgetéssel kellene közelíteni egymáshoz kettőtök álláspontját. Remélem, mindkettőtök számára megfelelő megoldást sikerül találni a problémára! :)

Ja készülj fel, jönnek majd a radikális nézeteket vallók, és kapsz majd hideget-meleget egyaránt.

2015. máj. 11. 10:20
 5/27 anonim ***** válasza:
44%
Irtó gyerekes ez az egész gondolatmenet! Hány évesek vagytok?
2015. máj. 11. 10:21
 6/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, őszintén beleférne. Csak nekem még ennél is rosszabb lenne. Idegileg nem vagyok a toppon, már van 3 gyerek akit akartunk, van köztük egy nagyon rossz és minden, de tényleg minden időt és energiát rájuk illetve a háztartásra (álltok is vannak) fordítok. Nem tartom elképzelhetőnek, hogy legyen újra egy csecsemőm. Sem a szülést sem a szoptatást nem tudom elképzelni.
2015. máj. 11. 10:24
 7/27 A kérdező kommentje:
4-esnek válaszoltam. Én 28 vagyok, apuka 34.
2015. máj. 11. 10:25
 8/27 A kérdező kommentje:
De amint írtam, apuka mondta hogy sorsoljunk, amibe természetesen nem mentem bele, tehát nem gondolnám hogy gyerekes a gondolkodásom.
2015. máj. 11. 10:27
 9/27 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem itt nem lehet közelíteni az álláspontokat, hiszen nincs köztes megoldás. Van igen, meg van nem, és a szűk keresztmetszet fog dönteni, ami jelen esetben az, hogy az egyik fél nem akarja. Innentől nincs min vitatkozni. Ezt az apukának meg kell értenie, főleg, hogy ő nem vesz igazán részt a gyereknevelésben. Neki persze hogy mindegy, ha egész nap dolgozik, te meg gürizhetsz 4 gyerekkel. Ha úgy érzed, nem bírod, ne vállald be, mert aztán te lesze a következő, aki itt fog panaszkodni, hogy megőrül otthon.

Minden egyéb kérdésnél, ahol a férj nem akarja a gyereket, azt szokták válaszolni, hogy a feleség ne erőltesse, akkor itt miért más a helyzet?

2015. máj. 11. 10:58
 10/27 anonim ***** válasza:
34%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Miért kell ezt megint megkérdezni?

Ne haragudj, de most szakadt el a cérna...Kisorsolni, hogy éljen, vagy haljon meg a gyerek? Ezt te hogy nem érzed undorítónak? Nem bántani akarlak, de ez sokkoló...

2015. máj. 11. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!