Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit tennél akkor, ha inkább...

Mit tennél akkor, ha inkább elvetetnéd, de a párod bevállalná?

Figyelt kérdés
5 éves kapcsolat, anyagilag beleférne. Szóval nem ez lenne az elsődleges ok. Én úgy érzem, még nem vagyok kész rá. 27 éves vagyok. Viszont ismerem párom álláspontját, aki úgy lenne vele, nem feltétlen vetetne el egy becsúszott gyereket.
2015. máj. 6. 13:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát akkor fogd fel így, milyen jó irányba terelte a kapcsolatotokat ez az eset, még ha sok idegeskedés is járt vele. Az ilyen helyzetekben derül ki igazán, számíthat-e az ember arra, akit a párjául választott. Én azt gondolom, az, hogy így állt hozzád, nagyon jó jel, és biztos vagyok benne, hogy ha oda kerül a dolog, í történtek fényében te is sokkal bátrabban vágsz majd bele. :)
2015. máj. 18. 14:14
 22/22 A kérdező kommentje:
Na igen. Igazából már hónapok óta ez a gyerektéma szította a feszültséget a kapcsolatunkban. Hogy én tudtára adtam, hogy így közel a 30 felé szeretnék majd, ő meg nem igazán tervez még jó ideig. És most kiderült, ettől függetlenül úgy állna hozzá, hát akkor vágjunk bele. :) Azt mondta, nem állunk olyan rosszul, hogy ne tudnánk felnevelni egy gyereket, viszont annyira jól se, hogy ő most azt mondja, na akkor csináljunk egyet. Ez teljesen korrekt válasz szerintem. Amikor azt mondtam neki, jövőre egy ugyanilyen helyzetben már talán eszembe se jutott volna az abortusz gondolata, annyit kérdezett: "Miért, szerinted változik bármi is 1 év alatt? Semmi, akkor meg?" Úgyhogy megnyugodtam. :)
2015. máj. 18. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!