Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit tennél akkor, ha inkább...

Mit tennél akkor, ha inkább elvetetnéd, de a párod bevállalná?

Figyelt kérdés
5 éves kapcsolat, anyagilag beleférne. Szóval nem ez lenne az elsődleges ok. Én úgy érzem, még nem vagyok kész rá. 27 éves vagyok. Viszont ismerem párom álláspontját, aki úgy lenne vele, nem feltétlen vetetne el egy becsúszott gyereket.
2015. máj. 6. 13:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Hat nem tudom miert nem erzed magad keszen, de idoben bent vagy es ha anyagilag sem gond akkor meggondolnam ketszer is. Foleg ha ugy gondolod o a valasztottad es elobb utobb ugyis vallalnatok babat akkor en megbaratkoznek a gondolattal. De ha nem vele akarsz csaladot es azert, akkor elvetetnem, mert nem vagyok az elvalt szulok hive. Akar mennyire divat szornyu a gyereknek.
2015. máj. 6. 13:32
 2/22 anonim ***** válasza:
45%

Most amit leirtal, abban nincs benne, hogy te miert vetetned el egyaltalan?Korban benne vagy, anyagiak ok, kapcsolat stabil.

Beszeljetek meg es eontsetek kozosen!

2015. máj. 6. 13:35
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Ez csak tőled függ, szeretnél egyébként gyereket? MErt, ha mondjuk 1-2 év múlva igen, akkor elég nagy baromság lenne most elvetetni, el kell fogadni ezt dobta a gép. Ha viszont mondjuk abszolút nem szeretnél, vagy most egy olyan munkád van, amit nem tudsz megszakítani, akármi, akkor dönthetsz úgy, hogy nem tartod meg. Rajtad múlik, mi nem látunk bele az életedbe.
2015. máj. 6. 13:45
 4/22 A kérdező kommentje:
Kb. 2 éven belül szeretnék mindenképp. De addig még várnék vele.
2015. máj. 6. 13:49
 5/22 anonim ***** válasza:
74%
A 9 honap mulva pont 2 even belul van..
2015. máj. 6. 14:15
 6/22 anonim ***** válasza:
34%
ennyi miatt tuti hogy nem vetetném el. sőt, ha a párod ennyire ellene van valószínűleg el is hagyna ha megtennéd
2015. máj. 6. 14:20
 7/22 anonim ***** válasza:
48%
Az en kislanyom erkezese ugy ert mint derult egbol a villamcsapas anno. Raadadul friss volt a kapcsolatunk a parommal de megtartottuk a babat es eletunk legjobb dontese volt! Az a baba a szived alatt jonni akart, es csak mert 2 ev mulva tervezted, ami nincs messze es a feltetelek is adottak, ne szakitsd meg az eletet. Megbannad szerintem.
2015. máj. 6. 14:20
 8/22 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem már elég idős vagy ahhoz, hogy ne vetesd el aztán meg később bánnád, ha mondjuk már szeretnéd de nem jön össze... Én 28 vagyok és 8 hónapja nem jön össze, pedig már nagyon szeretném.
2015. máj. 6. 16:43
 9/22 anonim ***** válasza:

Így, hogy szeretnél, és elég rövid időn belül, eszedbe ne jusson. :) Mi két éve szerettük volna a babát, hát nem jött össze, ez nem csettintésre megy. Nincs olyan, hogy hónapra, netán évre pontosan akkor jön a baba, amikor eltervezted.

Ezekre a kérdésekre kell válaszolnod:

- Szeretnél gyereket (úgy általában)?

- Attól szeretnél gyereket, akivel most vagy?

- Változna bármi az életedben 1-1,5 év múlva, ami LÉNYEGESEN jobb körülményeket biztosítana a babaváráshoz?

Ha az első kettőre igen, az utolsóra nem a válaszod, akkor semmiképp ne vetesd el. Az nem indok, hogy nem érzed magad készen, hidd el, senki nem az, mikor megérkezik a baba. Én itt vagyok 22 hetes terhesen, évek óta vágyunk babára, de egyáltalán nem érzem magam késznek rá. :D A barátnőim, akik már szültek, még a kórházi első napokban is elgondolkoztak, fogják-e bírni. Ez a része tök természetes, emiatt ne aggódj.

2015. máj. 7. 07:41
 10/22 anonim ***** válasza:
9 vagyok, még azt elfelejtettem írni, hogy tényleg csak a leírásod alapján írtam azt, amit. Ha kétségbeesett csóró kamasz lennél, netán pár hónapos kapcsolatba érkezne a baba, más véleményen lennék. De nálad, ahogy látom, annyi az ok, hogy nem minden a terveid szerint alakult, márpedig ezt nem lehet ennyire pontosan tervezni.
2015. máj. 7. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!