Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leélnéd az életed egy olyan...

Leélnéd az életed egy olyan férfival, akivel nem vagy boldog, csak azért, mert összeköt egy gyerek, vagy inkább lemondanál a régóta várt babáról, és elvetetnéd?

Figyelt kérdés
Régóta szerettünk volna babát,azt hittem ez majd rendbehozza a kapcsolatunkat,de most már úgy érzem,hogy nem tudnék neki gyereket szülni. Időközben beleszerettem valaki másba,akinek nem kellek,pláne gyerekkel nem.
2015. jan. 2. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Jókor jut eszedbe!

Nem, nem vetetném el, mert össze se fekszem olyannal, akit nem szeretek.

2015. jan. 2. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Megtartanám a babát ha már olyan régóta csak erre vágytam volna és egyedül nevelném. Nem áldoznám fel a hátralevő boldogságomat (mert azt a gyerek is érzi ha érzelmileg nem vagyok stabil), a másik pasinak meg ha gyerek nélkül se kellek akkor kár a szót pazarolni rá.
2015. jan. 2. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Ha valóban régóta szerettél volna babát , akkor megtartanám, de a párommal szakítanék.
2015. jan. 2. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
A gyereket nem vetetném el. A másik pasi után nem futnék!!!
2015. jan. 2. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk már meglévő gyerekkel került hullámvölgybe a kapcsolatunk.

Másfél éve én is beleszerettem másba, vagyis azt hittem, mert a kapcsolatunk ellaposodott, míg a másiktól rengeteg figyelmet kaptam, persze konkrétan nem kellettem neki, vagyis csak szexre kellettem volna.

Boldogtalan voltam, az akkori zátonyra futott kapcsolat miatt, és a kilátástalan "szerelem" miatt. De volt egy 4 éves gyerekem, aki miatt döntöttem. 1 év kemény munka után rendbe tettük a kapcsolatunkat, most már boldog vagyok, tervezzük a tesót (bár még várni kell rá munkahely miatt).

Akkor vetetném el csak a babát, ha egyedül képtelen lennék felnevelni, nem lenne hol laknom, mit ennem. Nem tudjátok már megmenteni a kapcsolatot? Beszélgetés, esetleg kompromisszumok? Tenni kell egy jó kapcsolatért, én már megtanultam, hogy nem minden habos-babos rózsaszín ködfelhő, bizony vannak kemény hétköznapok, szürke reggelek, derűs órák, és sötét percek. De együtt mindent könnyebben át lehet vészelni, mint egyedül.

Ezzel nem azt mondom, hogy maradj egy olyan kapcsolatban, ahol nem érzed jól magad, de egy próbát még megér, hogy rendbe tegyétek, pláne úgy, hogy már útban a baba.

2015. jan. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!