Miért vagyok erőtlen minden reggel felébredés után 15-20 percig?
Van egy másfél éves kisfiam aki éjjel még mindig felébred inni , gyakran, már önmagát kiszolgálja cumisüveggel mégis van mikor felébredek a cumisüveg sziszegésre.
általában hajnali fél 5 fele szokott ébreszteni stabilan de ma rekord született a reggel fél 7 -i ébredésével.
Olyan gyenge erőtlen voltam ma is és még most is, alig bírtam le emelni le húzni az ágyról levetkőztetni a bilire tenni a gyerekemet.
Csak a kávé segít.
Miért, mitől van ez?
Tél van, kifogytak a vitamintartalékok. Néhány hetes C-vitamin kúra (napi 3-4000 mg egész napra szétosztva) csodákra képes.
De ha megnyugtat én gyerek előtt és után is ilyen voltam. Reggel 30 perc kettesben a kávémmal, olyankor jobb, ha senki nem szól hozzám, mert bárki torkát átharapom, olyan mogorva vagyok.
Szerencsére 6 hetes kora óta sokat alszik éjjel, így reggel bőven van időm a kávé felett merengeni egymagam.
Most is épp kávézok, fél-egy óra múlva ébred várhatóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!