Melyik a humánusabb megoldás a magzat szempontjából?
Kedves Kérdező!
Esetleg nem próbálnád meg meggyőzni a barátnődet, hogy adjon életet a gyermeknek? Ha ő nem akarja vagy nem tudja felnevelni, örökbe is adhatja. Nem az abortusz az egyetlen megoldás. Te közel állsz hozzá, és gyermeked is van, biztos tudnál rá hatni. Sok sikert!
Ilyen nincs...megvan az eljaras ami szerint kell vegezni
Vakuum es ha kell kuretkanal.ez nem hiszem h igaz
A nonek a vakuum kimeketesebb
Ilyenrol meg eletemben nem hallottam, eleg nehezen tudom elkepzelni, hogy egy ilyen kerdest feltesz az orvos a paciesnek.
Masreszt meg nem ertem miert loholtad magad ebbe a temaba es mas maganugyebe(az meg kifejezetten undorito, hogy megprobalnad meggyozni, hogy tartsa meg...hagyd dontse el mar szerencsetlen mit akar).
Zard rovidre a temat, nem kell a duma.
kedves halalra itelt a birosag azt kerdezi kovezzuk akasztjuk vagy sortuzet ker ....
Komolyan nem hiszem el
daraboljuk az elo dobogo szivmagzatot vagy szivjuk vakumal a labat le majd a pocakjat majd a fejet
hat nem is tudom....
kegyetlenseg mindketto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!