Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Melyik a humánusabb megoldás...

Melyik a humánusabb megoldás a magzat szempontjából?

Figyelt kérdés
A régebbi küret (kaparókanál) vagy a mostani porszívós (vácuum). Ha neked választanod kéne, mert már eldöntötted hogy nem tartanád meg a magzatot, akkor melyiket választanád, ha lenne rá mód?
2015. ápr. 27. 08:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
27%

Kedves Kérdező!

Esetleg nem próbálnád meg meggyőzni a barátnődet, hogy adjon életet a gyermeknek? Ha ő nem akarja vagy nem tudja felnevelni, örökbe is adhatja. Nem az abortusz az egyetlen megoldás. Te közel állsz hozzá, és gyermeked is van, biztos tudnál rá hatni. Sok sikert!

2015. ápr. 27. 11:44
 22/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fog menni, próbálkoztam már.
2015. ápr. 27. 13:20
 23/27 Andizsuzsi ***** válasza:
43%
Az abortusznak egyik megoldása sem humánus a magzat szempontjából, így nincs humánusabb vagy kevésbé humánus változat. A barátnőd hozott egy döntést, szenvedést okozva elpusztíttatja a magzatot, ami benne él. Pont. A lelkiismeretét pedig ne azzal akarja csitítani, hogy ő milyen humánus volt, mert nem az. Felnőtt emberként meghozott egy döntést, vállalja érte a felelősséget, a lelkiismeretével szemben is.
2015. ápr. 27. 13:27
 24/27 anonim ***** válasza:
59%
Nem mennék olyan orvoshoz, aki engem kérdez meg mégis milyen fajta beavatkozást végezzen el. Azért ő az orvos, hogy tudja melyik a komplikációmentesseb, célszerűbb eljárás. Inkább keresnék egy másik orvost...
2015. ápr. 27. 13:53
 25/27 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs...megvan az eljaras ami szerint kell vegezni

Vakuum es ha kell kuretkanal.ez nem hiszem h igaz

A nonek a vakuum kimeketesebb

2015. ápr. 27. 23:23
 26/27 anonim ***** válasza:
34%

Ilyenrol meg eletemben nem hallottam, eleg nehezen tudom elkepzelni, hogy egy ilyen kerdest feltesz az orvos a paciesnek.

Masreszt meg nem ertem miert loholtad magad ebbe a temaba es mas maganugyebe(az meg kifejezetten undorito, hogy megprobalnad meggyozni, hogy tartsa meg...hagyd dontse el mar szerencsetlen mit akar).

Zard rovidre a temat, nem kell a duma.

2015. ápr. 28. 00:02
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

kedves halalra itelt a birosag azt kerdezi kovezzuk akasztjuk vagy sortuzet ker ....

Komolyan nem hiszem el

daraboljuk az elo dobogo szivmagzatot vagy szivjuk vakumal a labat le majd a pocakjat majd a fejet

hat nem is tudom....

kegyetlenseg mindketto

2015. ápr. 29. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!