Lehetseges hogy egy terhes no akarata ellenere sajat magzata veteleset okozza?
Figyelt kérdés
Milyen lehetseges esetek vannak?2014. nov. 25. 20:06
2/8 anonim válasza:
Pl autóbaleset.
De szerintem annyira védve van a pici, hogy szinte lehetetlen "véletlenül megölni" egy egészséges babát.
3/8 anonim válasza:
Nem értem pontosan a kérdésedet. Olyasmire gondolsz, hogy mondjuk elővigyázatlanságból valami baleset éri terhesen és elvetél? Pl. felmászik valahová és leesik és emiatt? Vagy mire gondolsz?
4/8 anonim válasza:
Persze, pl. hasra esik, vesz egy forró fürdőt (bár a baba, aki ennyitől elmegy...), ilyesmi.
5/8 anonim válasza:
Remélem nem tippeket gyűjtesz.....
kicsit olyan a kérdés hogy arra akarsz tippeket hogy mitől látszana úgy hogy nem a te hibád volt hogy elment....
6/8 anonim válasza:
volt egy baratnom olyan orszagbol szarmazott ahol tilos volt az abortusz.
Leitta magat vodkaval beleult forro vizbe annyira forro volt hogy elajult majd levetette magat a lepcson.
eredmeny egeszseges 4000kg kislany akit imad.
Amelyik gyerek jonni akar azt semmilyen trukkel gyogyszereken kivul nem tudod onnan kimozditani.
Meg egy nagy autobalaeset sem art az elso 16 hetben.
7/8 anonim válasza:
Húha ... Jo nagy baba lett végül :P
8/8 anonim válasza:
A kérdés nem teljesen világos,de az én értelmezésemben azt jelenti,hogy elmegy a baba,holott nem akarta a terhes,hogy elmenjen,azaz nem volt szándékos.Igen,van ilyen,nem is kevés.Legtöbbször spontán vetélésről van szó,mert károsodott az embrió,Az első néhány hétben ugyanis nagyon érzékeny,fertőzésekre,gyógyszerekre,stb.Emellett lehetnek hormonális okai,vagy anatómiai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!