Ki próbáltuk gumi nélkül, lehetséges, hogy terhes vagyok? (további információk lent)
Figyelt kérdés
a barátommal 2014.11.13.-án le feküdtünk gumi nélkül,és mielőtt elment volna kivette. Tegnap(2014.11.14.) megjött,úgy ahogy első nap szokott,bár iszonyatosan görcsöltem,ma pedig már alig jött valami(ilyen "pecsételő vérzés volt). Lehetséges hogy terhes vagyok ?2014. nov. 15. 20:50
1/12 anonim válasza:
gyermekvállalás- FOGZÁS?????
Igen lehetsz terhes ha gumi nélkül csináltátok!
3/12 anonim válasza:
Attol hogy kivette mielott elment lehetsz terhes,az elovaladek is tartalmazhat eletkepes himivarsejteket.
Bar az esely nem tul Nagy ra..
Vedekezzetek rendesen,ha nem akarsz meg babazni!
4/12 anonim válasza:
Lehetséges persze! Pár hét múlva tesztelj, vagy menj dokihoz.
5/12 anonim válasza:
Szerintem FOGAMZÁS-nak olvasta véletlenül: :)) Igen, az előváladéktól is teherbe lehet esni!
6/12 A kérdező kommentje:
Elnéztem ,nem FOGZÁS-ra akartam menni,félre olvastam! Emberi dolog !
2014. nov. 15. 20:57
7/12 anonim válasza:
Nálad úgy látszik sok minden belefér a "tévedni emberi dolog" kategóriába. És igen a védekezés nélküli szex következménye a gyerek lehet.
8/12 anonim válasza:
Miert nem vettel be esemeny utani tablettat?
9/12 A kérdező kommentje:
Hallottam már az ilyen esemény utáni tablettákról...Nem igazán tetszettek amiket hallottam ! Köszönöm a válaszokat ! :-)
2014. nov. 15. 22:35
10/12 anonim válasza:
Abortuszról hallottál már? Az tetszett?
Javaslom, olvass utána a pearl index fogalmának, és nézd meg mit jelent az, hogy a megszakított közösülésé elérheti a 35-t, aztán gondolkodj el azon, hogy mi éri meg jobban, a gumi vagy az abortusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!