Melyik a humánusabb megoldás a magzat szempontjából?
Mindig minden porcikám tiltakozott az abortusz ellen, még olvasni is rossz, belegondolni borzasztó, szóval ebben állást foglalni nem tudok:S
Az esemény utáni tabletta max, amit el tudok képzelni, de szerencsére még az sem kellett soha.
39/N, 3 gyermekkel.
Teljesen mindegy, így is úgy is megoleted!!!
Ha humánus akarsz lenni az örökbeadason kellene elgondolkozni.
Az a kis ember növekszik a méhedben, mert élni szeretne, legalább az életet megkaphatna!
Nem, szerintem nem mindegy mikor hal meg szerencsétlen. Nem mindegy hogy fél percet vagy 2 percet szenved. Remélem így már érthetőbb mire akarok kilyukadni.
Azért érdekel mert a barátnőm az én tanácsomat kérte, ugyanis magán orvosnál fogja elvégeztetni az abortuszt és a doki mondta hogy válasszon. De mivel nekem soha nem volt abortuszom és nem is lesz, ezért kérdezlek titeket, hátha tudtok okosat mondani, hogy legalább ennyivel segítsek annak a szegény kisbabának. (nagyon nem értek egyet a barátnőm döntésével, de felnőtt ember, nem szabhatok neki határokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!