Akinek volt abortusza nem szokott a meg ne született gyerekére gondolni? Van olyan aki megbánta?
nekem sajnos lesz nem sokára abortuszom, nem tudom megtartani ,anyagi okok miatt,van 2 kis gyerekem ,ök tervezett babák ,mielött valaki azt hinné ész nélkül szülök.. .és ugye ezzel a két gyerekkel is épp ,hogy kijövünk anyagilag ,semmi segitségünk ,és igy semmi kép nem tudunk egy harmadikat vállalni.bár szivem szerint meg tartanám ,és nagyon megvisel a dolog ,de igy lesz a legjobb.
de már most arra gondolok ,hogy mi lenne ha megszületne..milyen lenne. kislány e vagy kisfiú lenne e...:(
szedtem anti bébit ,viszont váltani akartam ,ki akartam hagyni 1-2 honapot ,addig azt hittem nem lehet baj ,megszakitásos modszerrel védekeztünk....
ez van sajnos ,lenyegen nem változtat.
De igen, gondolok rá. Van két gyerekem, de érzem a hiányát. Ennek ellenére tudom, hogy az volt akkor a jó döntés, de a szívemben érzem, hogy hiányzik valaki. Ez nem akkor kezdődött, hanem évekkel később.
Egész más lenne most minden, nem tudom, érted-e mire gondolok...biztos máshogyan élnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!