Akinek volt abortusza mennyi idő után mondta el a párjanak?
Talán négy öt hónap után, de csak mert akkor volt egy olyan helyzet hogy elő tudtam hozni. Az elmúlt kapcsolatainkról beszéltünk.
Nyilván senki nem ezzel kezdi amikor járnak, de nem egészséges elhallgatni se, szerintem ez így pont jó volt, az elején voltunk és adott volt a beszédhelyzet is.
Én is a legelején, elő napokban, amikor ismerkedtünk. Megbeszéltük a védekezést, hogy már sajnos volt abortuszom és gyógyszert nem szedek, nem is lehet, nem is szeretnék úgyhogy marad az óvszer, vagy a család :)
Pár hónap múlva azt mondta, jöhet a család. Két gyerekünk van.
Köszi a hasznos választ. Ezért érdemes volt ma felkelned ;)
A páromnak volt. Nem beszélt róla amíg nem került képbe hogy kis családunknak a kutyán kívül legyen egy újabb tagja. Ha előbb mondja el se nézek rá máshogy, vagy ítélem el. Nem hiszem hogy minden stimmel azzal aki emiatt otthagyna valakit..
Amúgy a mikor szerintem nem mindenkinek olyan fontos. A legjobb akkor amikor úgy érzed hogy el akarod mondani. Ha ez azonnal van akkor azonnal, ha csak évek múlva akkor meg akkor. De azért észben tartani hogy ha odáig juttok a kis könyvön ott lesz, amit látni fog és furán nézne ha addig erről semmit nem tudott volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!