Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek úgy volt abortusza,...

Akinek úgy volt abortusza, hogy nem akarta de kénytelen volt, annak hogy sikerült fldolgozni és mennyivel a műtét után?

Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem kényszerített senki, én döntöttem úgy, 12év telt el azóta, van két gyerekem is már, de nem tudtam még feldolgozni :(
2015. jan. 1. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

Senkit nem lehet abortuszra kényszeríteni. Szóval ha nem akarja, akkor nem lesz.

Én önszántamból döntöttem annó úgy, és nagyon jól tettem. Most van egy kisfiam, és egy rendezett boldog életem.

2015. jan. 1. 14:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es, nagyon sajnálom. Miben nyilvánul meg az, hogy nem tudtad feldolgozni?

2-es, elolvastad a kérdést?

2015. jan. 1. 14:07
 4/6 Kelemen Szabina ***** válasza:
44%
Nekem noverbembe durvan 2 honapja toltotte volna az ötödik évét, en is anyam biztatasara kellett, mert 18 voltam es suliba jartam, szuleimnel laktam, most van 16 hos kisfiam es uton a masodik fiu 19 hetes vagyok. De en is szoktam ra gondolni mi lenne ha itt lenne, es mindig gondolok ra hany honapos lenne, eves. Sajnalom nagyon. Elszomorodok ha ragondolok, meg is bantam de nem is :-( ezt teljesen nem lehet feldolgozni orokre emlekezni fogsz ra.
2015. jan. 1. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
első vagyok, pánikbetegség lett a vége, meg szorongás.
2015. jan. 1. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A testvéremnek volt,öt ėve,de mindig gondol rá.Ma már nem tenné,akkor pánikba esett és nem látott más megoldást,pedig volt.
2015. jan. 1. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!