Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nektek mi jut eszetekbe, ha...

Nektek mi jut eszetekbe, ha azt halljátok, hogy vkinek több abortusza is volt?

Figyelt kérdés
Alapból nem vagyok egy megszállott ab-ellenes, mert bármikor találhatja az ember váratlan helyzetben magát, de amikor ugyanaz a személy többször, akkor az elgondolkodtató... Kíváncsi vagyok, ez az én "rögeszmém"-e vagy tényleg fura.
2014. dec. 12. 12:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

Semmi!Abszolute nem érdekel,semmi közöm hozzá,az ő élete!

Úgy éli,ahogy akarja!

2014. dec. 12. 12:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy szoval: felelotlen.

De amugy nem erdekel, hidegen hagy, nem foglalkozok massal. Pontosan nem latok az eletebe, de akinek tobb is van szerintem csak felelotlensegbol juthat el idaig.

2014. dec. 12. 12:08
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Semmit, mert ninccs joom bárkiröl is véleményt mondani. Lehetet akár beteg is baba stb, Nem ilyen fekete fehér a dolog.
2014. dec. 12. 12:13
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem beteg babákról van szó, az teljesen más lapra tartozik. Ámde, hiába nem érdekel, ha kérdezés nélkül kötik az ember orrára, akkor csak támadnak gondolatok, azon túl is, hogy "nem az én dolgom, nem érdekel", mert ez nyilván így van. Én sem akarok ilyeneket tudni, de vmiért egy csomó ismerős egyszer csak elmesélte az efféle viselt dolgait, és én spec szörnyen érzem magam.
2014. dec. 12. 12:17
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha olyan jó barátaid akkor gondolom tudják,hogy ezt gondolod ha nem akkor mondd meg nekik, hogy te nem szeretnél erről beszélni. Ennyi probléma megoldva.
2014. dec. 12. 12:27
 6/18 anonim ***** válasza:
36%

Szeretem, hogy itt senki sem előítéletes:D

Nehezen képzelem el, hogy ha valaki ilyet hall, akkor az égvilágon semmi nem jut eszébe....

Nekem spec. az jut eszembe, hogy megtanulhatna védekezni. Ez az első gondolatom. Persze aztán lehet, hogy igazából egyszer tabletta, egyszer meg spirál mellett esett teherbe pl., de azért valljuk be, nem ez a gyakori. Az előítéleteket meg pont a "többség", meg a gyakori tapasztalatok alapján "készíti" az ember.

2014. dec. 12. 13:08
 7/18 anonim ***** válasza:
42%
nekem az hogy a szexhez okos a védekezéshez hülye!
2014. dec. 12. 13:40
 8/18 anonim ***** válasza:
3dik válaszoló vagyok, nem itélkezek senki felett, mert ha nem ismerem mi jogon, ha meg ismerös és engem zavar akkor ezt a véleményem elmondom. Ha kiváncsi akkor a többit is. Ha kérdezi valaki akkor inkább tanácsot adok. Sajnos nem mindenkinek alap a védekezés. Eü-ben dolgozok van tapasztalatom e téren.
2014. dec. 12. 14:04
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
Az, hogy mélységesen sötét nőről lehet szó. Annyi esze sincs, mint egy tyúknak.
2014. dec. 12. 14:29
 10/18 anonim ***** válasza:
32%

Már az furcsa, hogy nem titkolja el némelyik...Több ismerősöm is van, aki hol szül, hol abortuszra megy:/

Van, aki 5-öt szült, 3-at elvetetett... Buta, felelőtlen emberek. Örökre elkötném őket!

2014. dec. 12. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!