Nektek mi jut eszetekbe, ha azt halljátok, hogy vkinek több abortusza is volt?
Figyelt kérdés
Alapból nem vagyok egy megszállott ab-ellenes, mert bármikor találhatja az ember váratlan helyzetben magát, de amikor ugyanaz a személy többször, akkor az elgondolkodtató... Kíváncsi vagyok, ez az én "rögeszmém"-e vagy tényleg fura.2014. dec. 12. 12:03
11/18 anonim válasza:
Semmi nem jut eszembe. Max. ha tovabb latolgatja akkor azt mondom, hogy engem nem erdekel, maganugy.
12/18 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, kb. 5 abortusza volt...jól ismerem, így nem ítélem el, mert tudom, mi áll a háttérben, és milyen traumák vezették odáig. Pl. gyerekkorban elszenvedett sorozatos nemi erőszak, nulla önértékelés, stb.
13/18 A kérdező kommentje:
Hát ezek nem túl életszerű válaszok, 1-2 kivétellel, nekik köszönöm.
2014. dec. 13. 20:01
14/18 anonim válasza:
Nincs róla véleményem csak annyi ,hogy magánügye ... Nem érzem magam felhatalmazva rá ,hogy bárki fölött is pálcát törjek .. bármikor adódhat bárkivel krízishelyzet ,amikor a terhesség megszakíttatása a reális döntés . Édesanyámnak is volt a születésem előtt ,,, nem ítélem el érte ..biztos megvolt rá az oka ,ugyanúgy ahogyan sok más nőnek is .Azzal viszont nem értek egyet ,aki a terhességmegszakítást egyfajta fogamzásgátlásként fogja fel,meggondolatlanul ,felelőtlenül éli a szexuális életét ,mit sem törődve azzal ,ha már mondjuk az 5.;6. ... abortuszára megy ,ami egyébként az ő egészségére sincs kedvező hatással !
15/18 anonim válasza:
Aki fogamzásgátlásként használja mert védekezni lusta azt elítélem de van olyan aki elég szerencsétlen ahhoz hogy többször elszakadjon a gumi és egyebek, őket tudom sajnálni.
16/18 anonim válasza:
14 . vagyok ... kíváncsi lettem ,mivel érdemeltem ki a 0% -ot ??? o.O
17/18 anonim válasza:
Ha egy ismerősöm a többedik abortuszára készülne, és megkérdezné a véleményemet, akkor azt mondanám neki, hogy felelőtlen, buta nő.
És igen, meg is mondanám neki.
Védekezni lehet, de ha nincs rá módja, akkor ne szexeljen.
Lehet szépítni, meg mentségeket gyártani, de kizárt, hogy valaki többször is védekezés mellett
18/18 anonim válasza:
essen teherbe.
Sem a butaság, sem más nem indok arra, hogy valaki sorozatban szakítja meg a terhességeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!