Kerdesem azokhoz szol akiknek volt abortusza mikor mondtatok el a parotoknak?
Úgy emlékszem, hogy még az elején. Nem csak úgy a vakvilágba bele közöltem, hanem még az ismerkedés, sokat beszélgetés - pl. egymás hegeinek, sérüléseinek nyomairól amikor beszéltünk, hogy ugyan ott vannak hegek a sípcsonton gyerekkorból, ugyan ott tört be a fejünk anno - ilyesmi időszakban, de ezt az első hetekben beszélgettük, akkoriban meséltem neki, hogy tini koromban volt egy óvszer melletti terhességem, ami után gyógyszert szedtem fél évig, de kihánytam és a nőgyógyász lebeszélt a további hormonális fogamzásgátlásról, úgyhogy marad a gumióvszer. Nem sokáig érdekelte amúgy az abortusz része, a hegek, biciklis balesetek sokkal inkább :P
Azóta már gyerekünk is van, másodikat várjuk.
Igen sajnos regebbi kapcsolatombol volt abortuszom 😕es persze az a kapcsoltom le is zarult.
Go dolom neked is volt abortuszod ezert tetted fel a kerdest, gondolom a parod nem tud rola! Csak akkor mond el ha komolyra fordul a kapcsolatotok es osszintesegre alapozni a legjobb! De nem kell minden jott ment kapcsolatban szetkortulni en sem tettem ezt, mostani paromnak elmondtam mert eskuvunk lesz januarban es ugygondoltam ez igy tiszta mert isten ne adja ha gyermeket akkarunk bar mi tortenhet..... remelem erted.
elfogadta a multamat en is az ovet es tok jo hogy mindent mrgbeszelhetunk.
ha komoly a kapcsid ajanlatos elmondani mert mert elso abortusz utan mivan ha....
pl en pont jol jartam mert mentem nogygyaszatra a parom is jott velem es a doki ugye kedves xy onek volt abortusza? Es akkor nem ereztem magamat hulyen mert tudta a baratom!
Javaslom mond el ha komoly a kapcsolatotok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!