Volt valakinek abortusza mostanaba?
Figyelt kérdés
Segitseget azaz infokat szeretnek a tagitasrol h mik a lepesek es vle vannak e fajdalmak?2015. febr. 18. 22:52
1/6 anonim válasza:
Nincsenek fájdalmak. Előtte elaltatnak, amikor felébredsz, már túl vagy rajta.
Egy epegörcs sokkal rosszabb.
2/6 A kérdező kommentje:
De en nm szultem meg es bekell fekudnom elotte tagitasra!es attol felek
2015. febr. 19. 08:00
3/6 anonim válasza:
Ne félj a fájdalomtól!
Igen, állítólag nagyon fáj a tágítás, legalábbis barátnőm szerint, akinek vetélés miatt volt a műtétje, előtte szintén tágítottak.
Kibírod, túléled. A baba meg nem.
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy neked ez látszatra könnyebb út,vagy törvényileg végrehajtható; de az abortusszal gyilkosságot követnél el! Amint a magzat megfogan, az egy élet.
5/6 anonim válasza:
Szia.
Nem nagyon fáj erősebb menstruációs görcs szerű fájdalmat érzel az első félórában.Nem mondom hogy ne félj mert Én is féltem (no nem a fájdalomtól)de simán ki lehet bírni.Nem akarlak azzal biztatni hogy nem fáj semmi egyátalán de nekem szinte semmi fájdalmam nem volt de magas fájdalomküszöböm van.Azt hiszem fejben is eldől ez is
6/6 anonim válasza:
Nekem abszolút semmi fájdalmam nem volt...csak az első fél órában akkor is enyhe görcs... és a körülöttem lévőknél se nagyon... kevés akinek iszonyú fájdalmakat okoz, szerintem inkább kicsi a fájdalomküszöbük :) Reggel bemész ,felhelyezik, 2 óráig nem kellhetsz fel , aztán pihensz egész nap. Másnap reggel bevisznek a műtőbe,elaltatnak, mire felébredsz vége.. szintén semmi fájdalom. Vérzés viszont lesz, van akinél sok van akinél kevesebb.. nekem megszakításokkal de majdnem 2 hétig volt...) Lelki fájdalmak viszont lehetnek... Én abszolút nem akartam, beteg is volt, végig erős voltam és biztos magamban. Azóta? sokszor azt gondolom, rosszul döntöttem:) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!