Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Sikerült már valakinek tényleg...

Sikerült már valakinek ténylegesen lebeszélni valakit az ab-ról?

Figyelt kérdés
Anya terhes, de el akarja vetetni. Meg se akarta mondani, de véletlen hallottam ahogy apával beszélnek róla. Annyira szeretnék egy kistesót! De azt mondják kizárt dolog, elég vagyok én. :( Mit tegyek?
2015. ápr. 2. 17:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Ez a kettőjük döntése, tartsd tiszteletben és ne avatkozz bele.

Nekik kell felnevelni a gyereket, és nem neked. Tudod amúgy mennyi idő, energia, anyagi és érzelmi és testi megpróbáltatás egy újszülött, mindez negyven évesen? Mert szerintem nem.

Te majd hamarosan kirepülsz, családot alapítasz. Majd unokázik édesanyád a te gyermekeddel.

2015. ápr. 3. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Mutogass magadra.Veled is ezt tették volna?Persze az ő döntésük,de ha kell a tesó,küzdj érte.
2015. ápr. 8. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az ő döntésük, mindenesetre beszélgess valamelyikükkel erről, hogy miért akarják elvetetni. Szerintem ezt a kor dolgot sokan túldramatizálják, anyukám 39 volt mikor öcsémet szülte, és mégis képes volt egyedül felnevelni engem és a két testvéremet, a szüleid pedig ketten vannak, egymás mellett.

Persze ha eldöntötték, akkor neked nem sok beleszólásod lehet a dologba, úgy sem, hogy az érzelmeikre próbálsz hatni a fotókkal, meg a kis cipőkkel, csak annyit tehetsz, hogy elmondod a saját érveidet, esetleg még azt is, hogy mit segítenél édesanyádnak abban az esetben, ha megtartaná.

2015. ápr. 17. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!