Sikerült már valakinek ténylegesen lebeszélni valakit az ab-ról?
Ez a kettőjük döntése, tartsd tiszteletben és ne avatkozz bele.
Nekik kell felnevelni a gyereket, és nem neked. Tudod amúgy mennyi idő, energia, anyagi és érzelmi és testi megpróbáltatás egy újszülött, mindez negyven évesen? Mert szerintem nem.
Te majd hamarosan kirepülsz, családot alapítasz. Majd unokázik édesanyád a te gyermekeddel.
Szerintem ez az ő döntésük, mindenesetre beszélgess valamelyikükkel erről, hogy miért akarják elvetetni. Szerintem ezt a kor dolgot sokan túldramatizálják, anyukám 39 volt mikor öcsémet szülte, és mégis képes volt egyedül felnevelni engem és a két testvéremet, a szüleid pedig ketten vannak, egymás mellett.
Persze ha eldöntötték, akkor neked nem sok beleszólásod lehet a dologba, úgy sem, hogy az érzelmeikre próbálsz hatni a fotókkal, meg a kis cipőkkel, csak annyit tehetsz, hogy elmondod a saját érveidet, esetleg még azt is, hogy mit segítenél édesanyádnak abban az esetben, ha megtartaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!